Počinju novogodišnji Connect dani kupovine na shoppster.com

  0

  Praznici su najlepši uz SBB i Shoppster

  SBB kompanija i Shoppster u susret novogodišnjim i božićnim praznicima, najavili su decembarsku Connect Shopping ponudu i dodatne popuste za sve SBB korisnike koji važe od danas do nedelje 12. decembra.

  SBB korisnici sada mogu da uživaju u prazničnoj kupovini i popustima od 20% na male kućne aparate, do 15% na belu tehniku, do 30% na igračke i poklone i sve to iz udobnosti doma u svega nekoliko klikova.

  Pre tačno godinu dana SBB korisnicima predstavili smo prvi program lojalnosti koji smo napravili sa shoppster.com”, rekao je Nikola Perić, Direktor sektora za razvoj proizvoda SBB kompanije i dodao “Praznici su najlepši uz SBB, a u periodu darivanja osim otključanih kanala, našim korisnicima do 10. decembra omogućili smo vaučer u vrednosti od 1.000 dinara. Ukoliko su ovu pogodnost iskoristili, u saradnji sa Shoppster.com pripremili smo novu – vaučer za popust u iznosu od 2.000 dinara na kupovinu od 8.000 dinara i više od 11. do 31. decembra. Posetite shoppster.com jer Vas tamo očekuju svi detalji ovih pogodnosti”.

  Connect Shopping dani svakog meseca za korisnike SBB usluga donose popuste i akcije na neke od odabranih proizvoda među 150.000 proizvoda u preko 20 kategorija.

  Kako bi uživali i u ostalim pogodnostima Connect Shopping vikenda svakog meseca, SBB korisnici treba da se registruju na shoppster.com, integrisanoj i online platformi, podacima MojSBB naloga.

  „Biti korisnik SBB usluga znači imati ne samo vrhunske servise zabave, informacija i komunikacija, već i izvanredno korisničko iskustvo i tradicionalne pogodnosti“, poručuju iz kompanije Srpske kablovske mreže.