Počinje zvanična prodaja – HONOR 10X LITE dostupan u Srbiji

  0

  Globalni tehnološki brend HONOR objavio je početak zvanične prodaje novog telefona, HONOR 10X Lite, koji je u maloprodajama dostupan po preporučenoj ceni je  26.990 RSD.

  Ovaj smartfon biće dostupan u dve boje – Midnight Black i Emerald Green, a nesumljivo će oduševiti sve ljubitelje fotografije, ali i one kojima je bitan dizajn uređaja.

  Samo 95 minuta za neograničenu zabavu

  HONOR 10X Lite ima bateriju kapaciteta 5.000 mAh, koja obezbeđuje do 59 sati telefonskih poziva, čak 38 časova 4G poziva, 23 sata reprodukcije video zapisa i 79 sati slušanja FM radija, pružajući korisnicima mogućnost uživanja uz celodnevnoj zabavi uz samo jedno punjenje baterije. Zahvaljujući SuperCharge funkciji, da biste napunili bateriju do maksimalnog kapaciteta biće vam dovoljno samo 95 minuta. Takođe, pomoću obrnutog punjenja imaćete priliku da napunite uređaje svojih prijatelja kojima su baterije pri kraju.

  Kako biste zabeležili svaki trenutak tokom dana, tu su kamere i to – 48MP glavna kamera, zajedno sa 8MP ultraširokim senzorom, 2MP makro i 2MP senzorom dubine.  Glavna kamera je rezolucije 48 MP sa naprednim noćnim modom koji pravi jasne slike u uslovima slabog osvetljenja. Ultraširoka kamera ima ugao do 120 stepeni koji je idealan za fotografisanje pejzaža, ali i gradskih panorama. Prednja kamera ima 8MP senzor i smeštena je u punch-hole otvoru u namenjena je za snimanje neverovatnih selfija sa efektima koje možete snimiti bilo kada i bilo gde. Sve četiri kamere koriste AI HONOR algoritme za poboljšavanje kvaliteta fotografija i videa, za koji postoji elektronska stabilizacija.

  Honor 10X Lite odlikuje se 6,67-inčnim LCD ekranom sa Full HD+ rezolucijom od 1080×2400 piksela i odnosom širine i visine 20: 9, a podržava Dual Wi-Fi, Bluetooth v5.1, NFC za mobilno plaćanje i tagovanje, poseduje USB Type-C, 3,5 milimetara ulaz za slušalice i E-Book režim rada za čitanje elektronskih knjiga.

  O HONOR-u

  HONOR je vodeći tehnološki brend za mlade širom sveta, nastao u doba razvoja mobilnog interneta i oblikovan revolucionarnim tehnologijama nastalim iz nepokolebljivog fokusa kompanije na ulaganje u istraživanje i razvoj. Koristeći sve mogućnosti u eri 5G i veštačke inteligencije, HONOR teži da stvori inteligentni novi svet za mlade razvojem pametnog ekosistema življenja koji će inspirisati kulturu mladih. HONOR će nastaviti da se izdvaja pronalaženjem zabave u inovacijama, tech chic lifestyle proizvodima i konstantno rastućom zajednicom svojih korisnika.

  Za više informacija, posetite HONOR na internetu na www.hihonor.com ili nas pratite na:

  https://www.facebook.com/honorglobal/ 
  https://twitter.com/Honorglobal 
  https://www.instagram.com/honorglobal/ 
  https://www.youtube.com/honorglobal