Počinje druga sezona „Državnog službenika“

0
Foto: Danilo Polovina

U subotu, 10. oktobra, u 21 čas na Superstar TV počinje dugoočekivana druga sezona kriminalističke TV serije Predraga Gage Antonijevića – „Državni službenik“. Serija u produkciji Telekoma Srbija i Filma Danas, na male ekrane ponovo će vratiti uzbudljivu akciju isprepletanu sa već zamršenim životima agenata tajne službe i kompleksnim političkim previranjima. Novih 12 epizoda premijerno će se emitovati svakog vikenda na Superstar kanalu, a nedelju dana kasnije i reprizno na televiziji Pink.

U drugoj sezoni priča se nastavlja nekoliko meseci nakon završetka prethodne. Ovoga puta glavna tema je internet, sajber-kriminal i uticaj društvenih mreža na javno mnjenje. Kao i u prethodnoj sezoni, mnogo pažnje je posvećeno i ličnim dilemama junaka koji svakodnevno prolaze kroz neočekivane i dramatične situacije.

„’Državni službenik’ je velikom brzinom osvojio naklonost gledalaca i zadao nove standarde u domaćem televizijskom sadržaju. Kvalitet serije i njena popularnost širom regiona predstavljaju potvrdu da projekti u produkciji Telekoma Srbija sasvim ravnopravno mogu da pariraju velikim svetskim TV hitovima. Uveren sam da će druga sezona opravdati sva očekivanja i nadmašiti popularnost koju je prethodna imala“, izjavio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Foto: Danilo Polovina

Ko-kreator i scenarista serije ponovo je Dimitrije Vojnov dok režiju za novu sezonu potpisuje već uigrani dvojac Miroslav Lekić i Ivan Živković.  Snimanje koje je trajalo skoro četiri meseca, bilo je glumački i tehnički veoma zahtevno, a ekipa serije ponosna je na ono što su uradili.

„Pred vama je nova sezona ’Državnog službenika’. Veoma smo zadovoljni obavljenim poslom i saradnjom sa Telekomom Srbija. Serija ima nova glumačka pojačanja, mnogo akcije i verujemo da će publika to prepoznati. Dodirnut je svet i tematika koja do sada nije obrađivana u domaćim serijama. Kao i naši glavni junaci, uvek treba da budemo korak ispred“ izjavio je Maksa Ćatović, producent serije.

Foto: Danilo Polovina

Sjajnoj glumačkoj ekipi koju čine Milan Marić, Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Aleksandar Berček, Vaja Dujović, Milena Radulović, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić i mnogi drugi, u novoj sezoni pridružuju se između ostalih i Petar Benčina, Nikola Rakočević, Aljoša Vučković, Tanasije Uzunović i Irfan Mensur. Svi zajedno uspeli su maestralno da dočaraju priču punu preokreta, senzacionalnih akcija i neočekivanih žrtava.

Foto: Danilo Polovina

„Odnosi među akterima u novoj sezoni su nastavili da se razvijaju, a radnja i likovi da se usložnjavaju i produbljuju. Cela ekipa se iskreno posvetila radu na seriji i mislim da svi zajedno sa mnom dele ogromno uzbuđenje da vidimo finalni rezultat onoga što smo uradili i čujemo reakcije publike“, izjavio je glumac Milan Marić koji tumači jednog od glavnih likova, agenta Lazara.

U novoj sezoni gledaoce očekuje napeta drama i akcija sa dosta specijalnih efekata, eksplozija i pirotehnike. Priča postaje još zamršenija kada se pridodaju dramatični zapleti kao posledica aktivnosti inostranih sila tokom vanrednih parlamentarnih izbora u zemlji. Bivši i sadašnji agenti Službe suočiće se sa iznenadnim usponom pro-ruske partije, smrću nekadašnjih rukovodioca pod sumnjivim okolnostima, kao i opštom opasnosti po građane i državu. Da li će i ovoga puta glavni junaci uspeti da očuvaju njenu bezbednost? I po koju cenu?

Serija „Državni službenik“ emitovaće se premijerno svake subote i nedelje od 21 čas na kanalu TV Superstar koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.