Počinje Burgeraj – festival burgera

  0
  Foto: Mrvica

  Burgeraj – festival burgera by Birra Moretti počinje u petak, 10. septembra, a ljubitelji beogradskog premium steet food-a imaju besplatan ulaz u raj za sve burgere! Festivalske kapije na Sava Promenadi u okviru Belgrade Waterfront-a otvoriće se u petak od 12 sati, gde će biti predstavljena selekcija najboljih burgera koje će na licu mesta pripremati najbolji od najboljih, a svaki posetilac će moći da pronađe burger za sebe, bilo da više voli juneći, jagnjeći, pileći, dimljeni, angus govedinu ili ipak veganski, jer postoji idealan burger za svakoga!

  Sveže i sočne burgere pripremaće poznati burger majstori tokom sva tri festivalska dana, od 12 do 23 sata, a među njima su čuveni Burger House, Submarine, Toster bar, Fat Boys, Holy Smokes, Burger&Co, Burger Lab, Loco Chef, Pub Republika i Ž Burger.

  Uz pažljiv odabir elektronske muzike i podršku poznatih imena gradske DJ scene, kao što su DJ Pepe, DJ Oysha, DJ Iron, DJ Groovyman, Goran Starčević i drugi, festivalski prostor biće pretvoren u pravi raj za hedoniste – idealno mesto za uživanje u savršenom spoju hrane i muzike.

  U okviru street art zone talentovani muralista, street artista i kralj ulice Derkoks, u formi performansa oslikavaće panoe velikih dimenzija sprejevima, a festival će imati i nekoliko chil out zona u kojima je rajsko opuštanje zagarantovano.

  Tokom vikenda biće otvorena i zona posvećena najmlađima u kojoj će The Glitterology oslikavati lica i delove tela, a kroz razne interaktivne radionice mališanima će biti obezbeđena celodnevna zabava. U nedelju će festival posetiti i čuveni Karlo koji će u svojoj berbernici na otvorenom posetiocima sređivati bradu i frizuru.

  Još jedan društveno odgovorni kutak festivala biće posvećen udomljavanju kućnih ljubimaca, pa će svi koji žele da udome kuče, mače ili zeku, moći to da urade baš na Burgeraju.  

  Za više informacija: https://www.instagram.com/burge_raj/