Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su trinaestogodišnju devojčicu Tamaru B. iz okoline Niša, čiji su nestanak sinoć prijavili njeni roditelji.

Kako se navodi u saopštenju, policijski službenici su devojčicu, nepovređenu, pronašli jutros oko 3.20 časova u Ugrinovcima u autobusu na liniji 603.

Ranije je navedeno da je njen nestanak prijavljen u subotu oko 7h.

Trinaestogodišnja devojčica Tamara Blažić iz Niša, pronađena je i, prema rečima tetke Aleksandre Pavlović, kući je sa roditeljima.

Iz Policijske uprave, su potvrdili za „Niške Vesti“ da je devojčica intenzivnom i brzom akcijom policije pronađena.

Kako RTS javlja policijski službenici PU za Grad Beograd jutros su u 3.20 sati pronašli devojčicu u Ugrinovcima.

Kako Tamarina tetka kaže, ona je otišla u Beograd zbog prijemnog ispita za Matematičku gimnaziju, gde su je usnimile kamere.

„Gimnazija u Beogradu (matematički smer) omogućava nadarenoj deci da upišu srednju ako polože prijemni, bez obzira na to što nisu završili osmi razred. Tamara je viđena u Beogradu, usnimili su je na prijemnom. Pronađena je i konačno je u zagrljaju roditelja. Dobro je i ništa joj ne fali, svom srećom“, rekla je Pavlović za „Niške vesti„.

Komentar(1)

  1. gigatrend
    28. јун 2020. 18:55

    Čemu služi ova forma ako ne objavljujete komentare? Niko nije ponudio odgovor na pitanje: šta devojčica sa 13 godina traži bilo gde van kuće u 3:20? Imam utisak da je to pitanje važnije od toga zašto je "pobegla" i kako je prošla na prijemnom. Da ne bude kasno, ova pitanja treba postavljati na vreme i svaki dan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.