Pobednički tim nastavlja zajedno – Mercator-S i IDEA još tri godine uz Crvenu Zvezdu

    0

    Nakon brojnih uspeha koji su zabeleženi u prethodnih sedam godina KK Crvena Zvezda mts i IDEA, jedan od brendova kompanije Mercator-S, odlučili su da nastave dalje u istom ritmu, jer veruju da će i u naredne tri godine zajedničkim snagama zabeležiti nove pobede na terenu i van njega. Novim ugovorom o sponzorstvu zaokružiće se decenija partnerstva i podrške koji imaju za cilj doprinos razvoju sporta, društva i lokalne zajednice.

    “Košarkaški klub Crvena Zvezda, sa tradicijom dugom 76 godina, je šampion iz Srbije o kojem je gotovo sve već rečeno kroz desetine tutula osvojenih na domaćim i međunarodnim terenima. Kompanija Mercator-S sa ponosom ističe da partnerstvo sa Crvenom Zvezdom vidi kao važnu priliku da utiče na razvoj srpske košarke. Naše partnerstvo nije od juče, ostvarili smo zajedno brojne sportske i humanitarne projekte, ali verujem da su najveće pobede tek pred nama, i da ćemo trijumfalno zaokružiti ovu našu prvu deceniju saradnje! Posebno bih da se zahvalim generalnom direktoru KK Crvena Zvezda, Filipu Sunturliću, i upravi kluba, jer su izvanredan primer tima koji kroz kreativan rad gradi partnerstvo koje ima sigurnu budućnost”, rekla je Nataša Pavlović, direktorka marketinga u kompaniji Mercator-S.

    Zadovoljstvo povodom nastavka saradnje iskazao je i Filip Sunturlić, generalni direktor KK Crvena Zvezda ističući da je timski duh koji se razvio tokom prethodnih godina saradnje i podrške, zaslužan za sjajne rezultate koji su postignuti.

    “Ovo je osma godina saradnje. Mi ćemo se kao klub potruditi da opravdamo ukazano poverenje i želeo bih da se zahvalim svim zaposlenima u velikom sistemu kompanije Mercator-S. Od ljudi koji rade u radnjama, transportu i logistici, pa sve do menadžera. Svi su oni pomogli da klub nesmetano funkcioniše u prethodnih sedam godina. Priznanje da radimo zajedno prave stvari je i ovo potpisivanje novog ugovora i velika je čast i zadovoljstvo što nastavljamo saradnju sa kompanijom koja je učestvovala i doprinela uspesima Crvene zvezde u svakom smislu. Ono što oduvek potenciramo je da timski uspeh dolazi saradnjom svih sektora i svih partnera koji funkcionišu u okviru jednog kluba. Mogu da kažem da je IDEA veliki deo sebe i svojih resursa ugradila u sve što smo radili”, rekao je Sunturlić.