Po savršen osmeh nedaleko od Muzeja Nikole Tesle

PIŠE DR NIKOLA BAKIŠ, STOMATOLOG I VLASNIK DENTAL CORNER ESHTETICS

0

Iako sam mlad, iza sebe imam veliko iskustvo koje mi pomaže u svakodnevnom radu i vođenju Dental Corner Eshtetics. Ponosan sam na svoj tim, koji čine još dve doktorke i dve asistentkinje, a koje mi pomažu da svaki pacijent dobije profesionalnu uslugu. Uslugu koja podrazumeva da pacijenti istovremeno dobiju sve odgovore na svoje želje i zahteve, upotpunjenu svim našim znanjem ali i tehnologijom koja nam pomaže, ali nas i ubrzava.

Stavljajući se u pacijentovu poziciju, prepoznao sam sve te sitne pojedinosti koje su posetu Dental Corner Esthetics ordinaciji učinile tako posebnom. To se pre svega odnosi na poštovanje vašeg vremena, počev od lake komunikacije – dostupne na svim društvenim mrežama i u svim oblicima – brzog zakazivanja termina, preko efikasnog sprovođenja samog tretmana, pa sve do brzog plaćanja karticama. Sve to uz neposrednu, prijateljsku konverzaciju i nezaobilazni vrhunski esspresso u našem prelepom prostoru sa pogledom na Njegoševu ulicu, koji obožavam.


Naš tim čine i saradnici van ordinacije, a tu pre svega mislim na vrhunske zubne tehničare koji će takođe za najkraće moguće vreme napraviti vaš protetski rad i time upotpuniti naš pristup, čak i kada je reč o najkomplikovanijim rehabilitacijama – poput mostova na implantatima, keramičkim fasetama. Sve je gotovo za samo pet dana, dok vi sve vreme nosite savršeno prirodne, privremene krune koje vam omogućavaju normalnu svakodnevicu i socijalne interakcije.

Tehnologija današnjice je dostupna i implementirana u svakom aspektu vašeg stomatološkog tretmana, pa tako kroz dentalnu fotografiju i dizajn osmeha možete da saznate kako će izgledati vaši budući zubi, pre nego što započnemo bilo kakav rad. Navigaciona implantologija nam omogućava da postavimo implantat u savršenu poziciju. Digitalna analiza položaja vaših zuba i izrada seta folija za ispravljanje zuba omogućava vam lako i brzo dovođenje vaših zuba u savršen niz, i to bez grubih proteza i čestih kontrola.


Dental Corner Esthetics

www.dentalcorner.rs

+381 66 866 68 86