Sinoć su u restoranu Kovač po osmi  put otvoreni “Dani makedonske tradicije”.

Ova manifestacije će se ove godine održati od 13-27. maja.
Kao rezultat dobrog interesovanja i velikog broja ljubitelja makedonske kulture i gastronomije ove godine manifestacija traje pune dve nedelje.
Gastronomska kuća “Kovač” kao kuća tradicionalne srpske kuhinje i ambijenta želi da svojim gostima priušti ove male izlete i putovanja kroz gastronomsku tradiciju nama bliskih i dragih naroda.
Glavni gost i domaćin u toku ove manifestacije – Stobi vinarija, (domaćin i koorganizator) za sve ljubitelje makedonske kuhinje angažovali su napoznatijeg kuvara iz Skoplja – Vlatka Gorgieski, koji je svoj rad posvetio upravo promociji tradicionalne makedonske kuhinje uparena sa odličnim makedonskim vinima, poput Stobi vina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.