Plazma letnje osveženje

  0

  Na šta prvo pomislite kada čujete reč – leto? Za nas leto predstavlja uživanje u suncu, izletima, dugim letnjim noćima i zvezdanom nebu, okupljanju i smehu sa prijateljima, a sve to sa našom omiljenom Plazmom, neizostavnim članom svake pustolovine i druženja.

  Zato, Plazma i ove godine osluškuje potrebe svojih potrošača i donosi nam pravo Plazma Letnje osveženje. Sve verne ljubitelje Plazma je odlučila da iznenadi kroz Loyalty program sa više od 100.000 poklona koje je birala i pripremila sa posebnom pažnjom. Među velikim brojem nagrada pronaći ćete: majice, ležaljke, peškire, torbe kao i specijalno dizajnirane Plazma Shake čaše za one kojima hladni, osvežavajući napici najviše prijaju.

  Sve što je potrebno je da kupite neki od Plazma proizvoda sa markicom LETNJE OSVEŽENJE, registrujete se na www.letnjeosveženje.rs i unesete kod koji se nalazi na unutrašnjosti pakovanja. Kodovi sa pakovanja se pretvaraju u bodove, koje možete da skupljate i odaberete neki od poklona koje Plazma nudi ovog leta.

  Svi pokloni stižu na Vaše ime na adresu Pošte koju ste izabrali.

  Trajanje nagradne igre Plazma Letnje osveženje je od 19.7.2021. godine pa do isteka zaliha, ili do 31.8.2021. godine.

  Zato uživajte u najukusnijim Plazma letnjim osveženjima, koja prate svaki vaš korak i čine vaše avanture slađim i uzbudljivijim.