“Plakala sam dve nedelje”: Britni Spirs o dokumentarcu koji prikazuje njen život

0
Foto: Profimedia

Britni Spirs je otkrila da joj je bilo neprijatno i da je plakala dve nedelje zbog toga kako je prikazana u dokumentarcu “Framing Britney Spears”.

Dokumentarac Njujork tajmsa je premijerno prikazan u februaru i ispitivao je uspon pop zvezde, ponašanje tabloida prema njoj i starateljsvo datom njenom ocu koji ima nadzor nad finansijama i njenim ličnim poslovima od 2008. godine.

“Nisam pogledala dokumentarac, ali zbog onoga što sam videla, delove, bilo mi je neugodno zbog svetla u kojem su me prikazali”, napisala je u objavi na Instagramu pa nastavila:

“Plakala sam dve nedelje i… i dalje ponekad plačem”, napisala je uz objavljeni video u kojem pleše uz pesmu Aerosmita iz 1993. godine “Crazy”.

“O mom životu se uvek nagađalo… proučavalo… i sudilo stvarno ceo moj život”, pevačica svoju objavu.

“Zbog zdrave pameti treba da plešem na pesme Stivena Tajlera svake večeri u životu da bih se osećala divlje i ljudski i živo! Ceo svoj život nastupam pred ljudima. Potrebno je puno snage da se veruje svemiru sa svojom ranjivošću jer su me u medijima uvek tako osuđivali… vređali… i sramotili… a i dalje to rade”, napisala je.

“Kako se svet dalje okreće i život ide dalje, mi i dalje kao ljudi ostajemo tako krhki i osetljivi”, napisala je.

U nastavku je objasnila da se i dalje trudi da bude srećna, a da joj plesanje svakodnevno donosi sreću.