Plaćajte na odloženo uz Sberbank i NIS platnu karticu „Sa nama na putu“

  0

  Sberbank Srbija i NIS pripremili su specijalnu promotivnu akciju. Naime, svi koji na karticu lojalnosti „Sa nama na putu“ dodaju platnu funkcionalnost dobijaju šest meseci besplatne članarine. Takođe, svi koji posete najbližu NIS Petrol ili GAZPROM benzinsku stanicu u periodu od 13. avgusta do 31. oktobra, i podnesu zahtev za platnu funkcionalnost dobiće i prigodan poklon.

  „U saradnji sa kompanijom NIS, kreirali smo lojaliti karticu sa platnom funkcionalnošću, koja za cilj ima da pruži nove, naprednije mogućnosti svim korisnicima programa „Sa nama na putu“. Kontinuiranim radom na kreiranju originalnih rešenja u polju kartičarstva, trudimo se da pružimo odlične proizvode, koji su jednostavni za korišćenje i na taj način našim klijentima ponudimo proizvode koji će im pružiti odlične pogodnosti. Zato smo i odlučili da ovaj letnji i jesenji period iskoristimo da se približimo svim našim klijentima i još bolje ih upoznamo sa svim prednostima korišćenja platne kartice „Sa nama na putu.““ – rekla je Nataša Zorić, direktor odelјenja za partnerstva i kartice u Sberbank Srbija.

  Akcija „Sipaj danas, plati sledećeg meseca“ nastala je kao rezultat uspešne saradnje između Sberbank Srbija i kompanije NIS. Da podsetimo, postojeća kartica lojalnosti „Sa nama na putu“ unapređena je tako da sada pruža mogućnost odloženog plaćanja goriva i robe na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, do 45 dana bez kamate.

  „Odgovornost prema našim kupcima jedan je od stubova dugoročnog razvoja kompanije NIS. Iz tog razloga, kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, okrenuti smo unapređenju kvaliteta proizvoda i usluga na našim benzinskim stanicama kako bi odgovorili na zahteve i potrebe naših kupaca. Zahvaljujući saradnji kompanije NIS i Sberbank Srbija, za kupce smo obezbedili mogućnost plaćanja na odloženo uz „Sa nama na putu“ karticu lojalnosti čime smo kvalitet naših usluga podigli na još viši nivo. NIS će nastaviti sa daljim ulaganjima u unapređenje svojih proizvoda i usluga kako bi opravdali poverenje i ispunili očekivanja naših kupaca.“ – izjavio je Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju NIS-a.

  Zahtev za platnu karticu „Sa nama na putu“ podnosi se veoma jednostavno i brzo, bez odlaska u banku. Sve što vam je potrebno jeste važeća lična karta (ili pasoš) i vozačka dozvola, koje ćete priložiti na nekoj od odabranih benzinskih stanica.

  Više informacija o mehanizmu izdavanja „Sa nama na putu” kartice lojalnosti, programu i mogućnostima koje nudi možete pronaći na sajtu www.sanamanaputu.rs ili putem besplatnog poziva na NIS call centar 08 0000 8888.