Pink džin je stigao u grad

  0

  Prirodna aroma jagode, citrusa i klasičan ukus bilja kleke… odgovor na ovakvu zagonetku za leto 2019 je Beefeater Pink, nov i hrabar izraz Beefeater džina, najnagrađivanijeg brenda džina na svetu.

  Na partiju “Pink Your Gin” u restoranu Sakura (Beton Hala) prijatelji i ljubitelji ovog brenda uživali su i u džinu, i u nežnoj noti PINK & TONIK koktela koji je posebno osmišljen za otvaranje letnje sezone na beogradskom asfaltu. Uz stručnu asistenciju koktel majstora, društvo koje se okupilo je imalo priliku da osmisli i „smućka“ mnoge druge #pinkyourgin mešavine sa ovim ruzičastim pićem.

  Među gostima, bili su i Iva Chu, Lepa Svaki Dan, BonjourJR i predstavnici medija koji su priznali da imaju svoje novo omiljeno piće Beefeater Pink. Uživali su u ovim letnjim ukusima uz sushi meni koji se idealno slaže sa svakim voćnim koktelom koji su osmislili samo za ovu priliku.

  Preporuke za degustaciju:

  Ukus: Lagani voćni ukus jagode savršeno se uklapa sa klasičnim notama kleke i citrusa, zahvaljujući kom se dobija fino balansiran džin. Aroma: prijatna aroma jagode. Izgled: prirodno roze. Najbolje poslužiti kao PINK & TONIK. Sipati džin preko leda, a zatim dopuniti tonikom. Dodati iseckanu svežu jagodu.

  Svaka kap Beefeater džina proizvodi u srcu Londona, u destileriji u Kenningtonu. Napravio ga je James Burrough u 19. veku, a legendarni Beefeater recepti su do danas nepromenjeni i čuva ih Beefeater-ov Master Destiler, koji je ujedno i najiskusniji Master Destiler u svetu – gdin Desmond Payne. Beefeater u svojoj ponudi ima Beefeater Dry, najprodavaniji premijum džin na svetu zahvaljujući, svežem, čistom i uravnoteženom ukusu; Beefeater 24, superpremijum džin, koji se dobija infuzijom japanskog i kineskog čaja, namenjen savremenoj kulturi koktela.