Pilić: “Đoković je pogrešio, ali zašto niko ne priča o Nadalu? Bio je pozitivan 20, a u Australiju stigao 31. decembra…”

1
Printscreen/YouTube/Sport Klub

Nikola Pilić je komentirasio presudu australijskog suda koji je preusdio u Novakovu korist u slučaju protiv Ministarstva unutrašnjih poslova Australije.

“Stalno su neki naši mediji pričali o pobedi pravne države. To nije bila pravna država. Stajali su na pogrešnoj strani puta. Čestitam Novaku što je sve izdržao, i sudu da je doneo pravičnu presudu”, rekao je Pilić, a prenosi hrvatski Indeks.hr.

Deo javnosti komentariše i Đokovićev pozitivan test na koronavirus koji je dobio 16. decembra u 20:19:56. Već idućeg dana srpski teniser je fotografisan sa decom na događaju koji je organizovao Teniski savez Srbije.

Reagovao je i francuski L’Ekip koji je objavio da je Đoković fotografisan 18. decembra, a da tom prilikom nikome nije rekao da je pozitivan.

“To je istina, ali bilo je to sasvim minimalno. Međutim, to mu nije trebalo.”

“Međutim, pustimo za trenutak Đokovića. Šta je s Nadalom? On je 20. decembra bio zaražen, a već 31. je stigao u Australiju mada je u izolaciji morao da bude dve nedelje. Zašto se o tome ne priča”, zapitao se Pilić.

1 KOMENTAR

  1. To nije tacno. Izolacioni period za vakcinisane osobe (sto je Nadal) je 5 dana:
    “Individuals with COVID-19 who are vaccinated, as well as children under 12, will only be required to isolate for five days following the onset of symptoms. Isolation for these individuals can end after the five-day period as long as their symptoms have improved for at least 24 hours, the government says. Their household contacts will also be required to isolate with them.

    Individuals who are not fully vaccinated or are immunocompromised will still be required to isolate for 10 days.”

Comments are closed.