Svaki dan smo izloženi raznim sitnicama koje nas iritiraju, čine nervoznim, čak u određenim slučajevima i bude simptome anksioznosti. Mnoge od njih su sasvim bezazlene i ne nanose neku realnu štetu, međutim, ipak nas izuzetno stresiraju. Izdvojili smo 5 situacija iz svakodnevnog života koje nas neretko dovode do ludila.

Nedostatak parking mesta

Znate ono kada žurite kolima na posao, ili na neki važan sastanak na koji nikako ne biste smeli da zakasnite? Onda sigurno znate i situaciju u kojoj se osećate kao da je ceo grad deo neke zavere da vam zauzme sva parking mesta i da vrteći se kolima uporno ukrug zakasnite, iako ste krenuli na vreme.

Gužva u saobraćaju

Ovaj put ste rešili da za svaki slučaj krenete ranije od kuće. Seli ste u kola, sve ide po planu do prve veće raskrsnice na kojoj nailazite na gužvu. Trajalo je malo duže, nastavljate ka odredištu, ali onda shvatate da je u gradu totalni saobraćajni kolaps. Minuti lagano prolaze i počinjete da se suočavate sa situacijom u kojoj se nalazite. Već 20 minuta gotovo da stojite u mestu na Brankovom mostu.

Prazna baterija

Konačno stižete na posao, vadite iz džepa mobilni telefon sa namerom da obavite poziv, međutim, vidite notifikaciju da vam je ostalo samo 1% baterije i da će se telefon uskoro ugasiti. Ništa iznenađujuće od ovog dana. Hvatate se za drugi džep da se smirite uz vašu dozu nikotina i isti problem – još jedna prazna baterija. Zbog toga je dobra stvar ukoliko ste se opredelili za konzumaciju glo uređaja za zagrevanje duvana, jer se baterija puni do maksimuma za svega dva sata. Jedno punjenje baterije omogućava čak 30 uzastopnih konzumacija. Naravno, ne treba zaboraviti da konzumacijom ovog uređaja nema dima, neprijatnih mirisa i potencijalno je manje štetan za korisnike i njihovu okolinu, u odnosu na cigarete.

Nedostatak papira u štampaču

Završili ste u kancelariji sve na vreme, treba da krenete i samo vam je još ostalo da odštampate neke materijale koji su vam potrebni. Odlazite do štampača u susednoj prostoriji i odjednom shvatate da u njemu više nema papira, što znači da morate baš sad, pred sam kraj radnog vremena da idete u potragu za papirom za štampanje koji vam je hitno potreban.

Nemogućnost plaćanja karticom

Rešili ste da nakon ovog stresnog radnog dana odete sa prijateljima u bioskop. Za svaki slučaj birate da idete taksijem, kako ne biste zakasnili na film zbog nedostatka parking mesta ili neke druge okolnosti. Stižete na vreme i u trenutku kada treba da platite vožnju saznajete da u tom vozilu ne primaju kartice, a nemate gotovinu kod sebe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.