Pet najnovijih filmskih ostvarenja koja samo na Oled televizorima izgledaju kao u bioskopu

  0
  Foto: LG

  nagrade za najbolje vizuelne efekte, zvuk, muziku i fotografiju. Ovaj savršeno dizajnirani film o dve sile koje izrabljuju pustinjsku planetu Arakis ne treba gledati bilo gde. Svedena paleta u kojoj dominiraju boje peska i neverovatne građevine i letelice dolaze do izražaja u svoj svojoj lepoti na OLED ekranima i zato predlažemo da ovaj film gledate na televizoru LG 4K HDR Smart OLED. Njegovi samosvetleći pikseli mogu da pokažu najsitniju zvezdu na najtamnijem nebu, sa maksimalnom preciznošću i jasnoćom.

  Foto: LG

  Hitna pomoć (Ambulance)

  U ovom akcionom trileru prepunom vratolomija, Džejk Džilenhol (Jake Gyllenhaal) glumi harizmatičnog kriminalca Denija koji iz humanih pobuda s bratom kreće u najveću pljačku banke u istoriji Los Anđelesa. U jednom trenutku operacija kreće po zlu, pa oni otimaju ambulantno vozilo s teško ranjenim policajcem i radnicom hitne pomoći. Kad ga gledate na LG B2 modelu od 77 inča sa OLED panelom sa preciznim izrazom boja, izuzetnim kontrastom i zvučnim sistemom koji isporučuje zvuk kao u bioskopu, imate utisak kao da ste u vozilu hitne pomoći zajedno braćom u ovoj ludo brzoj poteri.

  Projekat Adam (The Adam Project)

  Novi SF blokbaster sa Rajanom Rejnoldsom (Ryanom Raynolds), obradovaće ljubitelje tematike putovanja kroz vreme. Nakon slučajnog dolaska u 2022. godinu, pilot i vremenski putnik Adam Rid (Adam Reid), sreće se sa samim sobom u uzrastu kada je imao 12 godina i zajedno kreću u misiju spasavanja budućnosti. Na LG OLED televizorima uživaćete u svim bojama sadašnjosti i budućnosti jer oni ne samo da reprodukuju savršenu crnu, već i sve ostale boje. Interteck, globalna agencija za testiranje sa sedištem u UK, potvrdila je da LG OLED ekrani imaju 100% vernost boja, što znači da su boje na ekranu približne bojama originalne slike.

  Ne gledaj gore (Don’t Look Up)

  Sa glumačkom ekipom koju predvode Leonardo Dikaprio (Leonardo Dicaprio),

  Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence) i Meril Strip (Meryl Streep), ovaj film Mek Keja (Mc Kay) je apokaliptična komedija katastrofe o ogromnoj kometi koja sasvim izvesno juri ka Zemlji, donoseći trenutno uništenje. Dvoje astronoma odlaze u Belu kuću u nadi da će dobiti pomoć, kako bi sprečili katastrofu, ali nailaze na ismevanje i poricanje od strane čitave javnosti. I ovo ostvarenje na OLED televizorima izgleda kao na filmskom platnu. Zahvaljujući α7 Gen 5 AI procesoru kompanije LG, unapređen je prikaz objekata u prednjem planu i pozadini tako da se dobija prirodna dubina, a boje su istovremeno spektakularno živopisne i precizne. Ovo su takođe televizori koji će „naučiti“ šta volite i putem ThinQ aplikacije preporučiti sličan sadržaj.

  Najnoviji LG OLED televizori sa Dolby Vision IQ tehnologijom koja na inteligentan način podešava postavke slike i Dolby Atmos sistemom višedimenzionalnog zvuka, zaista pružaju osećaj kao da ste u bioskopu. Pojedini modeli imaju i FILMMAKER MODE™ koji čuva originalni odnos stranica, boje i brzine kadrova, tako da možete da doživite filmove onako kako je režiser predvideo.

  Više detalja pročitajte na zvaničnom sajtu kompanije LG.