BMW Motorrad Srbija, već petu godinu za redom, partner je najvećeg i najzahtevnijeg “enduro” moto događaja u Srbiji – Xross Challenge. Ove godine trka se održava od 14. do 16. juna na Tari u mestu Kaluđerske bare, i to u tri kategorije klasifikovane po težini:

  • Klasa PRO – za iskusne, fizički i mentalno spremne vozače sa već savladanim “hard-enduro” tehnikama i veštinama, kao i visokim pragom bola i izdržljivosti.
  • Klasa EXPERT – za srednji nivo “hard-enduro” vožnje čiji vozači moraju imati pristojno iskustvo u vožnji po teškim terenima, dobru fizičku i psihičku formu neophodnu za savladavanje 90km teškog terena.
  • Klasa HOBBY – za vozače koji vikendom voze neki oblik “hard endura”, ali klasa koja nije za početnike.

Pored takmičarskog dela, ove godine po prvi put, Xross Challenge u saradnji sa BMW Motorrad Srbija organizuje BMW Adventure Ride i to u subotu 15. juna 2019. godine od 11h. Start je na Kaluđerskim barama, a više o BMW Adventure Ride mozete saznati na BMW Motorrad Srbija.

Vožnja motocikala prelepim predelima Tare koju će predvoditi iskusni instruktori kreće od “BMW šatora”, a namenjena je vozačima “adventure” motocikala, bez obzira na marku, jer reč je o slobodnoj vožnji koja nema takmičarski duh, već predstavlja čisto zadovoljstvo u vožnji za goste Xross Challenge trke.

Više informacija o trci možete videti i na sajtu www.xross-team.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.