JEDINSTVENA PRILIKA DA ŠUTIRATE PENALE POZNATIM GOLMANIMA I ARHIVATORIMA “DRŽAVNOG POSLA”

Jedinstvena humanitarna akcija Penal za život koja vam pruža priliku da okušate umeće šutiranja penala poznatim golmanima i javnim ličnostima, a pritom i postanete donator Humanitarne organizacije Zajedno za život, održaće  se u četvrtak od 19 časova u šoping centru Stadion.

Iako je poznato da je na Krovu ovog šoping centra, stadion fudbalskog kluba Voždovac, ovog puta akcija će se održati u centralnom atrijum SC Stadion, nivo 0,  što će je učiniti još interesantnijom za sve koji žele da stanu “oči u oči” sa poznatim golmanima, kao i ličnostima iz sveta sporta i javnog života. U holu šoping centra biće montirana veštačka trava, kazneni prostor i gol, tako da će svi posetioci imati prilike da iskušaju umeće poznatih golmana i tako postanu donatori Humanitarne organizacije Zajedno za život. Akcija će se održati u četvrtak 26. septembra sa početkom od 19 časova. Na golu vas čeka trojac “Državnog posla”, te ćete imati priliku da vidite kako će se arhivatori Torbica, Čvarkov i Boškić snaći među stativama. Takođe, najbolji golman među glumcima i voditeljima, i golman Umetničke reprezentacije Srbije, Milan Kalinić braniće humanitarne penale svim posetiocima, a čast golmanske profesije braniće Nikola Milojević, nekadašnji golman mlade reprezentacije Srbije,  osvajač evropskog srebra, i član Olimpijske reprezentacije Srbije sa igara u Atini 2004. godine. Dolazak na ovu humanitarnu akciju potvrdila je i kompletna fudbalska Umetnička reprezentacija Srbije koja će takođe staviti golmane na iskušenja, pa će tako mesto za humanitarni udarac sa “bele tačke” zauzeti i glumci Andrija Kuzmanović i Miloš Petrović Trojpec, kao i muzičari Nigor, Marko Đurovski, Milan Mitrović, Bane Lalić MVP i Bojan Leksington. Pre šutiranja penala svaki učesnik mora da napravi donaciju ubacivanjem novca u donatorsku kutiju, a sav prihod namenjen je Humanitarnoj organizaciji Zajedno za život koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.  Humanitarna organizacija  Zajedno za život jedinstvena je organizacija na ovim prostorima koja putem sporta pomaže lečenje obolele dece i do sada je  pomogla preko 60-oro dece u procesu lečenja i donirala blizu deset million dinara.

Ova humanitarna akcija održaće se u sklopu projekta Evropska nedelja sporta, koju je pokrenula Evropska komisija, a u Srbiji organizuju Olimpijski komitet I Ministarstvo Omladine I Sporta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.