Payoneer kreirao besplatan eCommerce kalendar za sve koji posluju na međunarodnom tržištu

    0

    Sa ciljem da osnaži preduzetnike i kompanije da idu korak dalje, Payoneer, platforma za digitalno plaćanje koja biznisima širom sveta pomaže da se razvijaju, kreirala je besplatan eCommerce kalendar za 2021. godinu namenjen svima koji posluju na međunarodnom tržištu.

    Kalendar sadrži sve važne datume, ali i preporuke kada je, u odnosu na predložene datume, najbolje započeti marketinške i prodajne kampanje, uz korisne savete koji će preduzetnicima i kompanijama pomoći da lakse planiraju i realizuju svoje aktivnosti – od toga kada da započnu dane specijalnih ponuda za datume, koji se internacionalno obeležavaju, kao što su Dan zaljubljenih, Dan žena, Božić, Uskrs, do događaja koji se vezuju za određene zemlje, poput nemačkog festivala piva Oktoberfest ili američkog Dana nezavisnosti. Kalendar sadrži i obilje podataka o navikama potrošača širom sveta, ali i korisnih informacija o najnovijim trendovima u oblasti e-trgovine.

    „Smatramo da je razmena ekspertize i znanja veoma bitna za preduzetničke zajednice širom sveta. Naš tim konstantno kreira sadržaj, webinare i događaje koji pomažu lokalnim preduzetnicima da ostvare uspeh na globalnom tržištu. Ovaj eCommerce kalendar sadrži najbitnije datume za kupovinu u godini i predloge za uspešne marketinške kampanje, koje će vam pomoći da se pripremite za same vrhove sezona kupovine” – izjavio je James Allum, regionalni potpredsednik za Evropu.

    Besplatan eCommerce kalendar dostupan je na sledećem linku:  https://explore.payoneer.com/sr/report/2021-ecommerce-calendar/