(Beta) – Ujedinjena opozicija ima realne šanse da na predstojećim izborima ostvari uspeh u Beogradu, čak i da pobedi, izjavio je danas programski direktor Demostata Zoran Panović.

On je rekao i da istraživanja javnog mnenja pokazuju da „ovakva“ opozicija nema velike šanse van glavnog grada jer na republičkom nivou, Srpska napredna stranka (SNS) ima „ubedljivu“ podršku građana.

„Manje jedinstvena opozicija ima daleko manje šanse za uspeh. U istraživanjima se pokazuje da se pristalice stranaka opozicije daleko manje razlikuju nego lideri tih partija. To je logično jer je dobar deo tih partija nastao iz jedne ili dve partije. Birači su faktički bili isti a lideri su se podelili“, ocenio je Panović gostujući na televiziji N1.

Dodao je da je aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić „apsolutni“ favorit i na predstojećim predsedničkim izborima a da je u redovima opozicije, najjača Stranka slobode i pravde (SSP), mada i to kako je rekao, zavisi od mesta do mesta.

https://www.nstore.rs/product/sajamska-akcija-godisnja-pretplata-na-plus-pokloni/
https://www.nstore.rs/product/elektronsko-pdf-izdanje-nedeljnika-br-510-od-21-oktobra/

Komentar(1)

  1. Bobby
    25. oktobra 2021. 12:47

    Логично следи да ће врло могућу победу на изборима у Београду, каквој-таквој опозицјии донети управо Заменик градоначелника Београда, који је својим "радом и залагањем" заслужио ништа мање од дугогодишње робиие, са радном обавезом копања тунела за метро линије, само сада у интересу грашана. Тамо где њега нема, нема ни шанси за овакву опозицију.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.