Panović (Demostat): “Ujedinjena opozicija ima realne šanse za uspeh u Beogradu, čak i za pobedu”

1
Printscreen/YouTube/NOVA S

(Beta) – Ujedinjena opozicija ima realne šanse da na predstojećim izborima ostvari uspeh u Beogradu, čak i da pobedi, izjavio je danas programski direktor Demostata Zoran Panović.

On je rekao i da istraživanja javnog mnenja pokazuju da “ovakva” opozicija nema velike šanse van glavnog grada jer na republičkom nivou, Srpska napredna stranka (SNS) ima “ubedljivu” podršku građana.

“Manje jedinstvena opozicija ima daleko manje šanse za uspeh. U istraživanjima se pokazuje da se pristalice stranaka opozicije daleko manje razlikuju nego lideri tih partija. To je logično jer je dobar deo tih partija nastao iz jedne ili dve partije. Birači su faktički bili isti a lideri su se podelili”, ocenio je Panović gostujući na televiziji N1.

Dodao je da je aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić “apsolutni” favorit i na predstojećim predsedničkim izborima a da je u redovima opozicije, najjača Stranka slobode i pravde (SSP), mada i to kako je rekao, zavisi od mesta do mesta.

1 KOMENTAR

  1. Логично следи да ће врло могућу победу на изборима у Београду, каквој-таквој опозицјии донети управо Заменик градоначелника Београда, који је својим “радом и залагањем” заслужио ништа мање од дугогодишње робиие, са радном обавезом копања тунела за метро линије, само сада у интересу грашана. Тамо где њега нема, нема ни шанси за овакву опозицију.

Comments are closed.