Obrazovanje svetske klase za rukovodioce, dve diplome sa dva vodeća evropska univerziteta, tri studijska putovanja, jedinstvene mogućnosti poslovnog umrežavanja, istinski međunarodno iskustvo u obrazovanju, istaknuti akademski i poslovni stručnjaci, raznovrsna grupa studenata, fleksibilan način učenja, diplome priznate od strane zvaničnih međunarodnih tela, specijalizacija u 6 različitih oblasti menadžmenta: ovo su samo neke od mnogih karakteristika Panevropskog Executive MBA programa koji u Beogradu nudi CITY College, Evropski kampus Univerziteta u Jorku.

Dve diplome sa dva vodeća evropska univerziteta

CITY College, Evropski kampus Univerziteta u Jorku, u saradnji sa Fakultetom za ekonomiju i menadžment prestižnog Univerziteta u Strazburu, zajedno sprovode program svetske klase posebno osmišljen za današnje menadžere i profesionalce u svetu biznisa: Panevropski Executive MBA program. Diplomci dobijaju dve diplome, jednu sa jednog od vrhunskih britanskih univerziteta – Univerziteta u Jorku (147. u svetu po Times Higher Education World University Rankings 2024) i jednu prestižnog francuskog Univerziteta u Strazburu (18 Nobelovih nagrada).

Tri uzbudljiva studijska putovanja u Jork (Velika Britanija), Strazbur (Francuska), Solun (Grčka)

Pored dve diplome, jedne od ključnih karakteristika programa koje ga čine jedinstvenim, Panevropski Executive MBA program se ističe i time što svojim studentima nudi zaista međunarodno iskustvo. Tri uzbudljiva studijska putovanja – u Jork (Velika Britanija), Strazbur (Francuska) i Solun (Grčka), uključena u program – podvlače istinski međunarodni karakter programa jer polaznici MBA iz svih gradova (više od 20 nacionalnosti) pohađaju zajedničke časove, dele najbolje prakse i uživaju u neprocenjivim mogućnostima umrežavanja.

Licem u lice ili onlajn učenje (jedan vikend mesečno)

Još jedna značajna karakteristika programa jeste njegova izuzetna fleksibilnost. Panevropski Executive MBA program je dostupan i zauzetim rukovodiocima koji žele da kombinuju posao i učenje, jer studenti mogu da biraju između Executive Mode (učenje licem u lice plus 3 studijska putovanja) ili Executive Mode Blended (sinhrono učenje na mreži plus 3 studijska putovanja), omogućavajući profesionalcima da studiraju u formatu koji odgovara njihovom poslu i ličnom životu. Predavanja se održavaju (na engleskom) na trodnevnim predavanjima, jedan vikend mesečno (petak, subota i nedelja). Program traje 2 godine.

Šest specijalizacija u oblasti menadžmenta

Učesnici MBA se mogu specijalizovati u jednoj oblasti menadžmenta tako što će izabrati jednu od šest (6) dostupnih MBA specijalizacija: opšti menadžment, marketing, finansije, logistika i upravljanje lancem snabdevanja, menadžment zdravstvene zaštite, upravljanje ljudskim resursima.

Predaje tim istaknutih akademika i stručnjaka iz industrije

Na Panevropskom Executive MBA programu predaje tim uglednih profesora s priznatih univerziteta širom sveta i stručnjaka iz industrije koji svoje znanje i stručnost unose u MBA učionicu.

MBA program akreditovan od strane AMBA i CMI

Panevropski Executive MBA program je deo ekskluzivne globalne grupe MBA programa akreditovanih od strane AMBA. Takođe je akreditovan od strane Chartered Management Institute, UK (CMI). Diplomci MBA mogu dobiti dodatnu kvalifikaciju – L7 diplomu u strateškom menadžmentu i liderstvu koju izdaje CMI.

Više informacija:

york.citycollege.eu/mba_sr  

Tel: 011 715 6905

Email: serbia@citycollege.york.eu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.