Palma tužio Mariniku Tepić zbog novih navoda o podvođenju maloletnica: “Sve su to notorne laži bez ikakvih dokaza…”

0
Printscreen/YouTube/PRva Tv

(Beta) – Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma podneo je danas Osnovnom sudu u tom gradu tužbu protiv potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić zbog, kako je naveo, “najnovijih laži” koje je o njemu iznela u vezi sa “podvodjenjem maloletnica”.

Marković je podneo tužbu zbog “povrede ugleda i časti” posle navoda potpredsednice SSP, emitovanih 9. februara u dokumentarnom filmu “Junaci doba zlog”, da je januara 2019. godine, posle žurke u organizaciji gradskih vlasti Jagodine, jedna devojka bila hospitalizovana zbog seksualnog zlostavljanja.

“Lažov Marinka Tepić je ceo taj navodni slučaj povezala sa mojim imenom. U slučaju takvih krivičnih dela mora postojati trag u bolnici ili Domu zdravlja ili u policijskim zapisnicima. Opšta bolnica u Jagodini, za koju Tepić tvrdi da se u istu prijavila navodna zlostavljana devojka, već je saopštila da takvog slučaja nije bilo, odnosno da je u periodu koji pominje Marinika Tepić bilo pet prijavljenih slučajeva nasilja, od kojih su četiri bila medju bračnim drugovima, a jedan prema starijoj osobi”, naveo je predsednik Skupštine Jagodine a preneo njegov kabinet.

Pozvao je potpredsednicu SSP da imenuje “jednog svedoka a da nije kriminalac i da ne laže”.

“Ona kaže da ima mnogo svedoka, mnogo žrtava i dobila je informaciju od jednog navodnog policijskog službenika. Neka navede jednu žrtvu i neka navede ko je taj navodni policijski službenik. Sve su notorne laži od početka, niti ima svedoka, niti ima žrtava, a taj policijski službenik je izmišljen kao i sve ostalo, jer jednostavno to što ona pominje se nikada nije desilo”, naveo je Marković.