Palma: “Marinika Tepić i Đilas odbili duel, a ja ih ponovo pozivam pred kamere da vidimo čime raspolažemo”

4
Printscreen/YouTube/Novo jutro

(Beta) – Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je danas da su funkcioneri Stranke slobode i pravde Marinika Tepić i Dragan Đilas odbili njegov poziv na televizijski duel povodom optužbi da je organizovao podvođenje maloletnica jer “znaju da lažu i da se za laž ide u zatvor”.

“Nisu oni podneli prijavu protiv mene, nego ja protiv njih. Ja hoću da se proces vodi u institucijama, ali mi je važan i sud javnosti, sud Srbije… Ponovo ih pozivam: ‘Izađite pred kamere, izađite pred javnost. Na bilo kojoj televiziji, bilo gde i bilo kada. Da vidimo čime raspolažete vi, a čime ja'”, rekao je Marković.

U pisanoj izjavi, Marković je rekao da je prihvatio poziv televizije N1 da učestvuje u emisiji i da je spreman gostuje i na televizijama “na Mauricijusu, u Strazburu ili u Briselu”, ali da su Tepić i Đilas to odbili.

“Izađite pred kamere, izađite pred sud javnosti, ali ne na montiranim konferencijama za novinare, gde non stop lažete, a kao glavni argument vam je opet laž vašeg stranačkog funkcionera, inače kriminalca, lopova, kradljivca automobila. Izađite pred kamere zajedno sa mnom… Ali nećete, zato što znate da ste sve slagali i zato što znate da tu neće biti vašeg kriminalca da lažno svedoči, već ću tu biti ja, koji sam do sada sve vaše laži pismeno i argumentovano demantovao.

Marković je pozvao pravosudne organe da ubrzaju taj postupak i da utvrde ko laže, kako bi što pre otišao u zatvor.

4 KOMENTARA

  1. Palma da ide u penziju i da pusti neke nove mlade ljude sa fakulteta da pametuju(nase studente),dok su jos ovde i dok ne odu preko.

  2. Zar ovaj zaista misli da će mu neko iz opozicije pomoći da pravi cirkus od ovako bitne stvari!?

  3. MARKOVIC DA IDE KOD JAVNOG TUZIOCA NA “DUEL” A NE DA LAPRDA PO TELEVIZIJAMA

Comments are closed.