Palma javno pozvao Bila Gejtsa da dođe u Srbiju, proba srpsko meso i poručio mu da “neće morati ništa da plati”: “Zapakovaću mu i da ponese…”

0
screenshot/n1

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma održao je danas nekoliko dana najavljivanu konferenciju za medija na kojoj je predstavio suvo meso koje proizvodi u svojoj pušnici.

Palma je ovog puta “iskoristio priliku” da javno pozove osnivača Majkrosofta Bila Gejtsa da dođe u Srbiju i proba specijalitete srpskih domaćina, preneo je N1.

„Vidite ovo suvo meso, sušeno je u pušnici porodice Marković. Pre neki dan sam video u medijima da Bil Gejts savetuje celom svetu da se jede veštačko meso koje će se proizvoditi u laboratoriji, jer to je kao najbolje meso. Ja pozivam Bila Gejtsa da dođe u Srbiju i da bilo kog domaćina on izabere, gospodina poljoprivrednog proizvođača, i da proba šta je srpsko meso“, rekao je Marković.

Palma je razradio plan dolaska Bila Gejtsa i ponudio se mu bude domaćin. Rekao je da ništa neće morati da plaća.

“Mada ima dve zmije, crne mambe u džepu, i ništa nije navikao da plaća“, nije birao reči Dragan Marković Palma.

„Sve ima besplatno i zapakovaću mu da ponese sa sobom i siguran sam da će zapamtpiti Srbiju, ako ništa drugo, ono što je jeo, i da mu mi budemo domaćini na pravi srpski način“, dodao je.

Inače, Dragan Marković Palma je na ovoj konferenciji bio u društvu lidera socijalista i predsednika Narodne skupštine Ivice Dačića, ambasador Rusije Aleksandra Bocana Harčenka, kao i folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović njenog kolege Đanija.

Na konferenciji se pričalo o svemu i svačemu, između ostalog i o tovljenju prasića.

I dok je Markovičć objašnjavao kako proizvođači sve manje kupuju “ono što se zove koncentrat za prasiće”, već svoju stoku hranu nije mislio da bi trebalo da ulazi u detalje.

“Znate šta je jarma, da vam ne objašnjavam”, rekao je.

Tu se uključio Ivica Dačić: “Kako znaju? Odakle znaju?”

“Pa, neka nauče da se pripreme za konferenciju. Neću ja sad da ih ispitujem šta je jarma, i šta je trica, i ne znam šta”, rekao je Marković.

Palma je potom pričao i o svojim gostima. Poručio ej građanima da “više ne gledaju programe gde se priča o vakcinama i koroni, već da gledaju nešto što je dobro, na primer tamo gde peva Ceca, gde peva Đani“.

„To su dvoje estradnih umetnika gde stvarno možemo da se ponosimo sa njima, kao što se ponosimo sa Noletom Đokovićem, i Ivicom Dačićem, mogu slobodno da kažem i predsednikom države Iv… Aleksandrom Vučićem. Htedoh da napravim grešku i kažem Ivica Dačić, i onda smo gotovi“, malo se i našalio Marković.