“Ovo su jedine godine koje imam. Sve mi je teže da pravim kompromise”: Nikola Đuričko o odlasku iz Srbije

4
Foto: Printscreen Youtube / Nova S

Mislim da čovek mora da preuzme uzde svog života, ja sam dosta dozvoljavao da mene uzdaju. Čovek mora da preuzme kontrolu nad svojim životom. Kako sam stariji, sve mi je teže da pravim kompromise i polukompromise, rekao je glumac Nikola Đuričko u intervjuu u emisiji “Među nama” na TV Nova S.

Đuričko je, govoreći o odlasku iz Srbije, rekao da odlazi u Ameriku da se profesionalno usavršava, ali da će se ubrzo i vratiti.

“Imam neke fine obaveze i ići ću u Ameriku da se malo profesionalno usavršavam, ali vrlo brzo ću se vratiti zbog serije ‘Ujka novi horizonti’, zbog Olegovog filma, i zbog stendapa koje planiram da odigram u novembru”, rekao je on.

Na pitanje da li je spreman za novi početak, Đuričko je rekao da, bile “prave ili krive, to su jedine godine koje imaš, nema nazad, tako je – kako je”.

“Imao sam nekoliko puta prilike da radim sa njima, tamo se dosta snima, engleski relativno dobro znam, pa mi se čini da sebi dugujem tu šansu. Ja se bavim filmom i televizijom, kao kad se neko bavi košarkom pa jednog dana proba da igra u NBA”, rekao je glumac.

Govoreći o učešću u predsedničkoj kampanji Saše Jankovića, Đuričko je konstatovao da se stanje u Srbiji nije promenilo od pre dve godine.

“Sada je 19 godina od demokratije kod nas, i naše društvo se zaista i ponaša kao neki devetnaestogodišnjak, troši lovu možda više nego što zarađuje, pije malo više nego što bi trebalo… “, rekao je Nikola Đuričko.

4 KOMENTARA

  1. Prvo, on nije otisao na par meseci, nego ce se vratiti za par meseci da odradi preuzete obaveze.
    Drugo, na koliko god da je OTISAO, on je poveo i porodicu, izmedju ostalod dvoje dece, citaj buducnost Srbije bez buducnosti.
    Ja ga naravno podrzavam, jer ni on, a pogotovo njegova deca i zena nisu duzni da zive u ovim ***nima, ako ikako mogu da nadju neko bolje resenje.
    I kazete pola Srbije se uzbudilo? Tvrdim da je to ona polovina koja jos nije nasla nacina da odavde pobegne. Ona druga polovina je zauzeta pripremama za put!

    • Sta god vi mislili i pricali- sami sebe zaplicemo i srozavamo .Ovi iz opozicije ne vide nista dobro, nista vredno, nece da vide ni ocigledni napredak, ni uspehe…Veciti defetisti, sve im nevalja, a sve zbog patoloske mrznje prema jednom coveku. Pa, zar zbog licnog animoziteta prema predsedniku (a pri tom ne bi na izbore) treba da predstavimo drzavu i narod u najgorem svetlu!? Zar ne odlaze i iz drugih zemalja ,cemu toliko vike. Uzas je sto smo takvi prema sebi! Odjednom su progledali i saznali da niko ne zivi dobro, da ima sirotinje…Koga mi to lazemo? Nisu svi ovde od juce.

Comments are closed.