“Ovo je poslednji dan svega”: Ed Širan najavio da ide u penziju u 28. godini

0
Foto: Profimedia

Ed Širan najavio je da se privremeno povlači u penziju u 28. godini kako bi više vremena provodio sa svojom suprugom, prenosi Mirror.

Širan koji se ove godine našao na 17. mestu liste najbogatijih britanskih muzičara najavio je tokom nastupa u “Chantry Park”*u, u Ipsviču, da nakon dvogodišnje turneje ide na produženi odmor.

U njegovoj turneji “Divide” uživalo je više od 9 miliona ljudi širom sveta.

“Na ovoj turneji sam više od dve godine i ovo je poslednji dan svega. Ovo mi je sigurno poslednja svirka u narednih 18 meseci”, izjavio je pevač.

On je dodao i da je moguće da je to njegov poslednji nastup ikada, ali ako odluči da se vrati biće to sa istim bendom koji ga je pratio godinama.

Ed Širan je za 12 godina prešao put od spavanja na ulicama Londona do zarade od 160 miliona funti prodavajući svoje ploče.

Pre mesec dana, popularni pevač je izjavio da je anksiozan i da se oseća klaustrofobično kada je okružen gomilom ljudi.

“U redu je kada komuniciram sa ljudima, ali kada me snimaju i gledaju u mene unervozim se i osećam se kao da nisam ljudsko biće” , izjavio je nedavno Ed.

On ne koristi telefon, odustao je od života u Londonu i Njujorku kako bi živeo na selu u Sufolku gde je, da bi obezbedio potpunu privatnost, kupio sve kuće koje okružuju njegovu.

Krajem prošle godine se u tajnosti venčao sa svojom devojkom iz detinjstva i nedavno je izjavio da planiraju da prošire porodicu.

Koliko god je njegova popularnost bila velika, tolika je bila i njegova želja da ne bude u centru pažnje.