Ove jeseni budi odlična za pet uz Hyalu B5 serum

  0

  Prvi jesenji dani su za nama, te je vreme da svoju kožu pripremimo za hladniji period. Kako bismo uspeli u toj misiji, saveznik nam je La Roche-Posay Hyalu B5 serum koji minimalizuje znakove starenja i smanjuje vidljivost bora te će učiniti da uvek budete čista petica, #be5!

  Ovaj dermokozmetički serum jedinstvene formule sa dve vrste čiste hijaluronske kiseline, vitaminom B5, madecassosideom i La Roche-Posay termalnom vodom osvojio je srca milion žena širom sveta, a i prepoznat je kao broj jedan anti-age proizvod u apotekama.*

  Hijaluronska kiselina u ovom proizvodu vraća punoću koži, velika molekularna masa zadržava do 1.000 puta veću količinu vode od svoje težine za intenzivnu hidrataciju, dok mala molekularna masa prodire u dublje slojeve epidermisa za ispunjavanje bora. Vitamin B5 ključan je u formuli seruma za obnavljanje kožne barijere, umirenje i smanjenje osećaja nelagode. Efikasnost potvrđuju i fantastični rezultati, nakon jednog sata poboljšana je kožna barijera**, nakon četiri sata vraća se punoća kože kože***, dok su posle četiri nedelje korišćenja vidljivo smanjene bore****.

  U moć hijaluronske kiseline uverila se i magistar farmacije Andrea Anđelković koja smatra da ovaj sastojak koži najbolje vraća vlažnost i čini ten svežim te je Hyalu B5 serum njena preporuka za blistavu i negovanu kožu.

  Hyalu B5 serum najčešće preporučujem ženama kojima je neophodna hidratacija kože. Jedino koža koja ima neophodnu vlažnost može da izgleda svežije, da bude jedrija i zdravija. Namenjen je i onima koji žele prvi anti-age efekat jer je hidratacija kože dobra prevencija protiv starenja, a to u ovoj kombinaciji sastojaka pruža hijaluronska kiselina. Osim nje, ekstrat lekovite biljke Centella Asiatica, Madecassoside potpomaže prirodne procese regeneracije i učvršćivanja kože, pa samim tim i ispunjavanje bora”, ističe farmaceutkinja Anđelković.

  Takođe, kako kaže ovaj serum je pogodan i nakon različitih tretmana lica, za sve tipove kože, a uz to može biti i priprema za neku dodatnu kremu ili podloga pre nanošenja pudera.

  Za dizajnerku Ana Stojanović ključ lepote kože leži u hidrataciji, a mala plava tajna njenog izgleda je Hyalu B5 serum jer uz njega nije teško #be5.

  „Ljubav prema sebi čini da se osećam dobro u svojoj koži, čak iako nisam savršena. Moja koža je osetljiva te je Hyalu B5 idealan proizvod koji mi pruža prekopotrebnu hidrataciju, i pogodan je za lice, dekolte i vrat. Pospešuje obnovu kože i daje joj punoću. Ono što je bitno jeste nanositi serum pre ostale nege i uvrstiti ga u svoju jutarnju i večernju rutinu”, smatra Ana.

  Kako biste u novo godišnje doba ušli sa svežom i jedrom kožom i bile za čistu peticu uz čistu hijaluronsku kiselinu, potražite svoju bočicu Hyalu B5 seruma u apotekama.

  Više informacija o Hyalu B5 serumu, kao i ostalim proizvodima pronađite na:  www.laroche-posay.rs.

  *IQVIA, Pharmatrend International, Tržište anti-age proizvoda u Francuskoj, Italiji i Španiji (u apotekama i drogerijama); u Nemačkoj, Belgiji, Holandiji, Švajcarskoj, Grčkoj i Austriji (u apotekama) – finansijska godina 2019, u vrednosti. / PMB Brazil, apoteke, finansijska godina 2019. / Tajland i Meksiko, finansijska godina 2019.

  **  Instrumentalna  studija, 24 žene

  *** Kozmetokliničko ispitivanje, 40 žena, 4 sata

  **** Kozmetoklinička studija, 48 žena.