Ovako bi stvarno izgledao rimejk “Sam u kući”: Mekoli Kalkin o filmu koji ga je proslavio

0
Foto Profimedia

Početkom godine “20th Century Fox” otkrio je da Dizni ima u planu rimejk popularnog filma “Sam u kući” uz koji su odrastale generacije dece.

Direktor Bob Iger otkrio je da će film biti namenjen za Dizni+ platformu pre nego za emitovanje u bioskopima. Originalni film sniman je pod budnom palicom Krisa Kulumbusa, koji je snimao i prvi film o Hariju Poteru, a uz to on je glavni krivac za svu slavu koju je stekao Makoli Kalkin, prenosi B92.

Upravo je on novom objavom učinio da se osetimo starima svi mi koji smo odrastali uz ovaj film. Glumac je napunio 38 godina, a sada je objavio fotografiju na kojoj možemo da ga vidimo u kućnom izdanju sa laptopom u krilu. Pokazao je i stomak kao i tanjir do pola pojedenih nudli.

“Ovako bi zaista izgledao nastavak filma Sam u kući. Dizni, pozovi me”, napisao je glumac u objavi.

Još se ne zna ko će glumiti malog Kevina Mekalistera ili poznate bandite iz prethodnih filmova, piše Metro. Dizni tu ne namerava da stane, pa tako kruže priče o snimanju rimejka “Noć u muzeju” i još nekoliko popularnih dečjih filmova.

Ova odluka nije baš naišla na odobravanje kod fanova. Oni su istakli da Dizni posle “Aladina” i “Male sirene” treba da prestane sa pravljenjem rimejkova i filmova o njima omiljenim filmovima iz detinjstva.