Otvorena Rea Medika poliklinika u TC Galerija

  0

  Mnoštvo poznatih ličnosti došlo je na svečano otvaranje nove poliklinike

  Nova savremena poliklinika Rea Medike svečano je otvorena na još jednoj ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu, u tržnom centru Galerija, uz poštovanje svih preporučenih mera. Ovom prilikom je doktorka Kristina Davidović, osnivačica „Rea Medike“, uručila 13 stipendija najboljim studentima na Balkanu, koje zajedno iznose 35 hiljada evra, a koje će se isplaćivati na mesečnom nivou.

  Doktorka Kristina je u društvu prijatelja, saradnika i poznatih ličnosti kao što su Anastasija Ražnatović, Ana Nikolić, Katarina Živković, Kija Kockar i Zorannah, proslavila otvaranje treće poliklinike po redu. Među njima su se našli i Ljuba Perućica, Snežana Borjan, Dragana Grnčarski, Andrija Jo, Sreten Radović, Miša Berić i mnogi drugi.

  Usled sve veće baze novih ali i lojalnih klijenata i potrebe poliklinike da odgovori na zahteve svojih pacijenata, „Rea Medika” je odlučila da svoju porodicu proširi za još jedan novi hram estetike i lepote u Beogradu. “Drago mi je što smo prepoznatljivi kao neko ko spaja kvalitet i iskustvo, i posluje po najvišim standardima poštujući osnovne estetske vrednosti. Ponosna sam na to što smo moj stručni tim iskusnih i veoma posvećenih lekara i ja zajedno izgradili ime koje se prepoznaje u čitavom regionu”, izjavila je doktorka Davidović.

  Ordinacija je urađena po najmodernijim standardima, i raspolaže najkvalitetnijom opremom za različite vrste procedura. U ovoj savremenoj ordinaciji, imaćete prilike da izaberete najpopularnije usluge, kao što su hijaluronski fileri, botulinski toksini, PRP tzv. vampir i celular matrix tretmani.

  Pored toga, u ponudi se nalazi i aparat Emsculpt Neo, čijom se upotrebom na različitim regijama tela stvara više mišićne mase, a manje masnih naslaga. Mnogim damama je pažnju privukao i aparat Hydrofacial za najnoviju, neinvazivnu proceduru regeneracije i rejuvenacije kože.

  Osvrnuvši se i na stipendiranje, doktorka je istakla da studenti zaslužuju da se u njih ulaže, i da je ovo jedan od načina da budemo sigurni da će Srbija imati kvalitetne mlade ljude.

  Pored novootvorene poliklinike u TC Galerija, Rea Medika se nalazi na još jednoj lokaciji u Beogradu – Milovana Marinkovića 23, ali i u Novom Sadu, u Kosovskoj 7b. Više informacija možete naći na sajtu klinike www.reamedika.rs, ili na stranici @reamedika na Instagramu.