Otvoren Lidl na Karaburmi

  0

  Prva Lidl prodavnica na Karaburmi otvorena je jutros u 8 časova, na adresi Višnjička 94. Savremeni diskontni lanac koji je već osvojio srca Beograđana, sada će biti bliži i potrošačima koji žive u ovom delu grada.

  „Veoma nas raduje što će, od danas, i stanovnici Karaburme i okolnih naselja imati priliku da i u svom kraju uživaju u jedinstvenom iskustvu kupovine koje su njihovi sugrađani već nagradili poverenjem. Verujemo da će pažljivo odabrani proizvodi sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, brza i jednostavna kupovina koju donosimo učiniti Lidl prodavnicu njihovim omiljenim mestom za svakodnevne nabavke“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

  Potrošači sa područja Karaburme i okoline, moći će od sada da se uvere u kvalitet asortimana sa više od 1800 pažljivo odabranih proizvoda, kao i u prednosti Lidla zbog kojih je ovaj trgovinski lanac izbor za kupovinu velikog broja potrošača u čak 32 grada širom Srbije. Pored brige o kvalitetu proizvoda, od trenutka njihovog osmišljavanja, razvoja, proizvodnje i na kraju postavke na police i prodaje, Lidl svojim potrošačima omogućava jedinstveno iskustvo kupovine.

  Ono šta Lidlovu ponudu posebno ističe je kategorija svežeg voća i povrća sa više od 120 proizvoda. Visok kvalitet i svežinu proizvoda Lidl obezbeđuje tako što sa velikom posvećenošću sprovodi brojne mere u celom transportnom lancu – od njive do trpeze. Prilikom svake isporuke dobavljača voća i povrća u centralno skladište Lidla vrše se detaljne kontrole unutrašnjih i spoljašnjih karakteristika namirnica. Zatim se proizvodi skladište u više komora sa različitim temperaturnim režimima, a isporuka u Lidl prodavnice širom Srbije se dalje odvija svakoga dana strogo kontrolišući pre svega klimatske uslove transporta, tako da proizvodi iz Lidl ponude na trpeze potrošača stignu uvek sveži i sočni.

  Podsećamo da je kompanija Lidl početkom juna iz prodaje izbacila plastične kese za kupovinu u celoj Srbiji.

  Nova Lidl prodavnica biće otvorena za svoje potrošače od ponedeljka do nedelje, u vremenskom okviru 08-22h.