Poznata slikarka predstaviće svoje najnovije radove u galeriji BOMART u Novom Sadu

 

Slikarka Svetlana Ninković otvoriće svoju novu izložbu pod nazivom „Between memories and dreams“ u galeriji BOMART, Laze Telečkog 2, u Novom Sadu. Otvaranje je zakazano za subotu, 13. jula u 20:30 časova.

Ovom izložbom umetnica slavi trenutak, dajući mu posebno značenje i važnost koju za nju ima njegova pokretačka snaga i energija.

„Živopisne boje i energičan likovni gest reflektuju prošlost i budućnost, one neopipljive vrednosti koje pažljivo biram i čuvam. To su moji snovi, emocije, iskustva, preci, koji utiču na moj život i čine me baš ovakvom. Sad! Ovaj trenutak – slavimo ga. Samo sad je zaista moje“, rekla je umetnica Ninković.

Svetlana Ninković, rođena 1982. godine u Zemunu, diplomirala je 2006. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, na grafičkom odseku. Do sada je izlagala na 30 samostalnih i preko 20 kolektivnih izložbi kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

 

 

 

 

Izložba “Between memories and dreams” realizovana je u saradnji sa galerijom ŠTAB. Muzičku podršku na otvaranju pružiće DJ Milanko Trifunčević.

Izložba će biti otvorena do četvrtka, 29. avgusta, a ulaz je besplatan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.