Otkriveno: Mlade Ruskinje masirale stopala princu Endrjuu u Epstajnovom stanu

0
Foto: Profimedia

Pisac Evgenij Morozov 12. septembra 2013. godine dobio je mejl od svog agenta, Džona Brokmana. On mu je poslao da je bio u Epstajnovom stanu na Menhetnu i preporučio mu da stupi u kontakt sa američkim milijarderom – “slobodno se javite Epstajnu, on je filantrop koji je bio izuzetno velikodušan prema našim prijateljima i klijentima”.

Morozov je u razgovoru za New Republic rekao da obustavlja saradnju sa Brokmanom, jer je “uvern da agent zna nešto o Epstajnovim nečasnim radnjama, ali ćuti”.

U međuvremenu je Epstajn oduzeo sebi život i brojne tajne su otišle sa njim, ali je Morozov odlučio da svoju prepisku sa Brokmanom objavi.

Agent više puta spominje čoveka sa nadimkom “Endi”, kojeg je upoznao u Epstajnovom stanu.

“Džefri je bio u trenerci a Endrju u odelu. Obojici su dve jako mlade Ruskinje masirale stopala, a on se žalio kako recimo princ Albert ima mogućnost da u slobodno vreme radi šta želi, a da je on stalno pod budnim okom javnosti. Tek tada sam shvatio da je to britanski princ Endrju”, stoji između ostalog u prepisci koju je Morozov objavio.

Bakingemska palata je više puta u prošlosti negirala Endrjuovu povezanost sa Epstajnom.

Upravo na dan kada je Epstajn sebi oduzeo život, pojavile su se informacije da je princ Endrju dodirivao grudi maloletnih devojaka u Epstajnovom stanu.

Bakingemska palata se nije oglašavala.