Osmeh se vratio u grad: Čuveni komičar u poseti Beogradu i restoranu Supreme Steak

  0

  Bert Krajšer uživao u ukusima Supreme Steak restorana

  Svetski poznati stand-up komičar Bert Krajšer u poseti je Beogradu, u kome snima film o svom životu. Bert, koji je i režiser i glumac, koristi svaki slobodan trenutak da upozna i oseti život u našem glavnom gradu.

  U pauzama snimanja filma “The Machine”, Bert je posetio restoran Supreme Steak u tržnom centru Galerija, kako bi uživao u vrhunskoj hrani i dobrom društvu.  

  Iako skoro otvoren, ovaj ekskluzivni restoran već su posetile mnoge, kako domaće tako i regionalne zvezde. 

  “Imali smo veliku čast da ugostimo Berta, sjajnog komičara, ali i sjajnog čoveka i velikog hedonistu. Siguran sam da smo očekivanja ispunili, a verujemo i nadmašili, ako je suditi prema praznim tanjirima nakon večere”, rekao je menadžer restorana Predrag Pantić. 

  Sočni stejkovi, vrhunski komadi ribe i druga morska hrana, mediteranska jela i specifičnost enterijera su ono po čemu je sam restoran poznat i razlog zašto je za kratko vreme postao obavezna stanica mnogih gurmana.

  “Bert je bio sjajan gost, neformalan i šarmantan” istakao je konobar Uroš Popovicki, “Zabavljao je nas zaposlene, a i goste. Očigledno ima i odlično nepce, probao je više jela i pozdravio kuvara”. Prema rečima konobara koji ga je usluživao, T-bone stejk je oduševio komičara. 

  Restoran Supreme Steak u tržnom centru Galerija otvoren je za sve ljubitelje ukusne hrane, vrhunskog vina i prijatnog ambijenta. Ukoliko više volite da uživate u hrani kod kuće, obroke možete da poručite ekskluzivno preko CarGo Batlera.