Opštini Kikinda kompanija Don Don donirala 9 tona brašna za najugroženije penzionere

    0

    Sada je vreme kada svi treba da budemo pažljiviji i osetljiviji prema drugima, posebno najstarijima kojima je pomoć neophodna. Kao jedna od najvećih u proizvodnji hleba, namirnice bez koje je nezamisliv bilo koji obrok u našoj zemlji, kompanija Don Don od početka svog poslovanja u Srbiji posvećena je brizi o potrošačima, potrebama društva i okruženja u kom posluje. U skladu sa takvim opredeljenjem Don Don je spremno odgovorio na poziv lokalne zajednice i donirao opštini Kikinda 9 tona pakovanog brašna za penzionere sa najmanjim primanjima.

    “Ovo je vreme u kom su za sve nas otežani uslovi života i poslovanja, ali upravo sada moramo da brinemo o sugrađanima koji ne mogu u ovakvim situacijama da budu sami i kojima je pomoć neophodna. Naša misija u Don Donu jeste da za što više ljudi omogućimo da imaju  dovoljno hleba, jer to je naša borba protiv  nemanja i gladi. Svesni smo da ne možemo da pomognemo baš svima, ali važno je da  pomoć dobiju oni koji su najosetljiviji,” naglasio je Miloš Marković, direktor marketinga i razvoja kompanije Don Don.

    Donacije kompanije podrazumevaju širok spektar davanja, a korisnici su Crveni krst, SOS Dečije selo u Kraljevu, Prihvatilište za decu u Beogradu,  centar u Zvečanskoj, NVO koje se bave ljudskim pravima, različita sportska udruženja, Prihvatilište za odrasla i stara lica u Beogradu i mnoga druga udruženja.