Online vremeplov by Tehnomanija

0
Foto promo

Danas se tehnički uređaji sve više kupuju online, jer su benefiti ovakvog načina kupovine značajni, štede vreme, samim tim i novac, i, naravno, predstavljaju najkomforniji način kupovine. Sve češće viđamo ljude koji gledaju i skroluju na svom telefonu. Tako je naša svakodnevnica postala online kupovina, gde je dovoljno samo pomrati kompjuterskim mišem, kliktati prstima po tabletu ili telefonu i iz udobnosti svog doma ili sa bilo kog drugog mesta naručiti sve što je potrebno. Pre bezmalo 20 godina, taj način kupovine u Srbiji bio je izuzetno malo rasprostranjen, gotovo nepoznat.

Dve decenije za inovacije, a naročito u trgovini su veliki vremenski interval. Setimo se prvih, onih koji su bili pioniri online prodaje u Srbiji. Među njima je kompanija Tehnomanija, koja je prve kućne aparate prodala ,,na daljinu” još pre 19 godina – 2002.

Prepoznavši potencijal ovog načina kupovine, srpska kompanija za prodaju potrošačke elektronike ,,Tehnomanija“ razvijala je online platformu i investirala u nju u korak sa najsavremenijim svetskim trendovima. Kako to obično biva inovacije za sobom vuku i brojna poboljšanja, napredak i razvoj kompanije u celini. Zahtevi kupaca su postajali sve brojniji, kao i želja kompanije da uslugu dovede do savršenstva, a najveće promene pokrenuli su u sektoru logistike. Tako je kompanija nedavno otvorila novi logističko – distributivni centar od preko 20.000 m2.

Foto promo

,,Kada sa ove distance pogledamo na naše početke pre 22 godine siguran sam da je naša vizija sve vreme bila odli

an putokaz. Radimo kontinuirano u pravcu zahteva tržišta i naših cenjenih potrošača, a veoma važan deo usluge je upravo brzina i tačnost dostave. Naš logističko – distributivni centar ima čak 14.000 paletnih i 8.000 poličnih mesta, sami procesi skladištenja i isporuke su značajno unapređeni i verujem da će naše investicije i promene prvi prepoznati upravo naši kupci“, rekao je Vojin Milić, izvršni direktor Supply Chain-a.

Tehnomanija na svoj 22. rođendan nudi sjajne popuste i pogodnosti. U periodu od 5. aprila do 2. maja zavirite u fantastičnu rođendansku ponudu Tehnomanije.