One su pokazale da mogu: Predstavljamo članice žirija sportske aktivacije za žene “Pokaži da možeš”

  0
  Pokazi da mozes_vizual

  Beogradski trkački klub i projekat Želim. Hoću. Mogu. kroz aktivaciju “Pokaži da možeš” nagrađuju fizički aktivne žene koje žele da budu odgovorne i za pokretanje drugih žena.

  Da biste učestvovali u ovoj aktivaciji, koja traje do 21. maja potrebno je da napišete zašto ste počele da trenirate i kako ste uspele da se motivišete, ostavite link do svoje Instagram objave i sačekate da žiri izabere najinspirativnije priče. Okačite fotografiju, reels, feed video ili gif sa treninga na svoj otključan Instagram profil uz tag @zelimhocumogu i pošaljite svoju priču prevazilaženja barijere i motivacije da počnete da trenirate, kroz kratku formu:

  “Pokaži da možeš” članice žirija Mina Smiljanić, Dijana Kocić, Ruža Ilić i Maja Nikolić podelile su svoje rutine i inspiracije da budu fizički aktivne.

  Mina Smiljanić novinarka, PR i project menadžerka je povodom početka projekta izjavila: “Jako sam srećna što sam pozvana da budem deo žirija ove zanimljive i lepe akcije, zato što verujem da kada želiš i hoćeš, ti zaista i možeš. Sport je veliki deo mog života, ja sam od osnovne škole trenirala odbojku, atletiku i džez balet, razne fitnesse i onda je trčanje postalo moja velika ljubav. Bavim se prenatalnom jogom i trudim se da makar malo uklopim vežbanje u svoj brzi ritam. Tako da verujem, da svi možemo naći vreme za aktivnost”.

  Priču Mine Smiljanić možete videti na linku: https://www.instagram.com/p/Cb72Pzcjvw5/

  Dijana Kocić humanistkinja, brend menadžerka i travel blogerka i devojka koja se može pohvaliti istrčanim polumaratonom je rekla: “Veliko mi je zadovoljstvo da budem deo ovog projekta gde ćemo zajedno izabrati najinspirativnije i najzanimljivije priče o ženama koje su se pokrenule, uradile nešto dobro za sebe i svoje telo i ostvarile svoje ciljeve. Ja sam krenula u proces treniranja i pripreme za polumaraton spontano. Imala sam ideju i želju da dokažem sebi da je to moguće za mene koja se nikad nisam bavila sportom i koja sam mislila do svoje 20 i neke godine da sam smotana i da ću polomiti nogu ako krenem da trčim. Priprema, sam trening i istrčavanje polumaratona za mene je bilo ostvarenje mog velikog sna, nakon kog sam stekla samopouzdanje i veru u sebe”.

  Dijanina priča se nalazi na linku: https://www.instagram.com/p/CcYLMT0D0fl/

  Ruža Ilić menadžerka za bazični fudbal Fudbalskog saveza Srbije je sa ponosom istakla: “Želim da kažem da mi je izuzetna čast što sam deo kampanje Želim Hoću Mogu i što mogu da podržim sve devojke koje učestvuju u ovoj sjajnoj priči, posebno zato što sam i ja jedna od vas. Šta to znači? To znači da ja neretko gubim trku sa vremenom, da i ja neke stvari ne stižem, ali ne odustajem. Plešem salsu, idem na treninge, redovna sam. Sport je moj život kako nekad kad sam bila profesionalni fudbalski sudija, tako i danas kad sam s druge strane terena. Ali ono najbitnije, sama sam sebi na prvom mestu i izuzetno brinem o svom fizičkom i psihičkom zdravlju, kroz sport, a to je najvažnije. Jedva čekam da vidim kako se sve borite, na koje načine i koji su to vaši sjajni rezultati!”

  Sportska priča Ruže Ilić: https://www.instagram.com/p/CcGMqBaKNKQ/

  Maja Nikolić marketing menadžerka za brend Bioderma je izjavila: “Od početka smo zajedno jer delimo iste vrednosti. Gradimo osećaj ugodnosti u svojoj koži, a samim tim i u svom telu. Pozivam sve koji trenutno fizički nisu aktivni da nam se pridruže, pobede izgovore i svakog dana se osećaju sve bolje.”

  Pozivamo i vas da podelite vaše inspirativne priče, budete motivacija drugim ženama i osvojite vredne novčane i robne nagrade.


  Više o načinu učešća možete pogledati OVDE.