“On ne želi da Megan i Arči prolaze kroz ono kroz šta je on prolazio u detinjstvu”: Prvi javni nastup Harija i Megan posle povlačenja sa dužnosti…

0
Foto Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, učestvovali su na prvom javnom skupu od kada su se povukli sa svih kraljevskih dužnosti, a na događaju koji je organizovao JP Morgan, Hari je govorio o svojim poteškoćama da se pomiri sa tragičnom smrću njegove majke.

Sky News piše da nije poznato da li je princu Hariju plaćeno da govori na skupu, ali da je održao jako zanimljiv govor tokom kojeg je iskreno govorio o terapijama na koje je išao kako bi prevazišao mentalne poteškoće u kojima se našao.

On je rekao da su ga traume sustigle 20 godina nakon tragedije.

“Pričao je detaljno o tome kako su na njega uticali svi događaji iz detinjstva”, tvrde izvori.

“On se takođe dotakao i Megzita. Rekao je da se uopšte ne kaje zbog odluke koju su doneli iako im je bilo teško. On ne želi da Megan i njihov sin Arči prolaze kroz ono kroz šta je on prolazio u detinjstvu.”

Služba za odnose sa javnošću Bakingemske palate potvrdila je da su Hari i Megan uzeli učešće na događaju JP Morgana, ali o detaljima njihovog javnog istupa nije bilo reči.