Glumac Ben Aflek već godinama vodi borbu sa alkoholizmom, zbog čega se nekoliko puta bezuspešno prijavljivao na rehabilitacije, a sada proslavlja godinu kako nije popio alkohol i upravo je završio boravak od 40 dana u rehabilitacionom centru za borbu protiv alkoholizma.

„Ben je na dobrom mestu i za rehabilitaciju i za život“, rekao je izvor blizak glumcu magazinu People. „On i dalje želi da bude dobar otac i prijatelj“, naveo je izvor.

On je prošlog avgusta odlučio da se ponovo javi na odvikavanje. Iako se razveo od bivše žene Dženifer Garner, ona mu je i dalje oslonac i zajedno podižu njihovu decu. Ostali su u dobrim prijateljskim odnosima nakon razvoda.

Glumica mu je u proteklih godinu dana pružala bezuslovnu podršku na putu ka izlečenju od alkoholoizma.

Aflek se uspešno oporavlja i nastavio je da živi onako kako je živeo pre alkoholoizma, navodi izvor blizak glumcu.

Zbog svoje zavisnosti od alkohola proveo je 40 dana na klinici za odvikavanje u Los Anđelesu, a najveća podrška došla mu je, naravno od porodice, rekao je nedavno glumac, prenosi People.

„Benova veza sa Dženifer je veoma jaka, a ona ga u svakom smislu podržava“, dodao je izvor, te dodao da je glumac (47) konačno pronašao balans između posla i života.

Izvor je otkrio i da su Ben i Dženifer proveli leto zajedno.

Zvezda filma „Liga pravednika“ objavio je prošlog oktobra na Instagramu da se bori sa zavisnošću i da nikad zapravo neće prestati da se leči od alkoholizma.

„Borim se za sebe i za porodicu“, naveo je tada Aflek, koji je na rehabilitaciji bio 2001. i 2017. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.