• OMV VIVA uvodi u ponudu kroasane vrhunskog kvaliteta u tri ukusa
  • Prirodno kvasno testo, bez palminog ulja, napravljeno sa maslacem i jajima iz slobodnog uzgoja
  • Novi VIVA kroasani savršeno idu uz kafu, za trenutke uživanja u pokretu, za početak dana ili kao užina između obroka

OMV je proširio svoju liniju VIVA proizvoda jednom od najpopularnijih vrsta peciva. Novi VIVA kroasani dostupni su u tri ukusa: classic, čokolada i jagoda-vanila. Peciva se proizvode u severnoj Italiji na tradicionalan način, sa pažljivo odabranim sastojcima i prirodnim kiselim testom.

„Da bismo na najbolji način zadovoljili potrebe potrošača u pokretu, VIVA radi na stalnom poboljšanju svog asortimana sa fokusom na vrhunski kvalitet, održivost i pogodnost upotrebe. Radimo samo sa proizvođačima koji ispunjavaju naše visoke standarde kvaliteta“, rekao je ovim povodom direktor prodaje u OMV Srbija Nikola Bozalo.

Uz sertifikovana jaja iz slobodnog uzgoja, u proizvodnji se koristi i maslac, što značajno doprinosi ukusu i kvalitetu kroasana. Poseban, prirodan postupak pripreme testa je dugotrajan i čini testo kroasana posebno mekim i aromatičnim. Takođe, sva tri visokokvalitetna kroasana su u potpunosti bez palminog ulja i veštačkih boja.

U punjenju čokoladnog kroasana koristi se samo čokolada sa sertifikatom Rainforest Alliance. Ovaj pečat znači da su sirovine proizvedene na način koji podržava tri stuba održivosti: socijalni, ekonomski i ekološki.

„Važno nam je da budemo odgovorni kako u svojim odlukama, tako i u tome kako se odnosimo prema ljudima i sirovinama. Od zrna kakaa na drvetu pa sve do gotovog proizvoda na benzinskoj stanici. Na ovaj način želimo da pokažemo da naši proizvodi imaju pozitivan uticaj, omogućavajući našim kupcima da budu bolje informisani i donose odluke o kupovini mirne savesti“, objasnio je Bozalo.

Kroasane odlikuje moderan dizajn brenda i pakovanje koje se u potpunosti reciklira.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.