Omiljene dečije predstave u Galeriji

  0

  Galerija, destinacija na kojoj možete pronaći sve na jednom mestu, od utorka 29. juna do četvrtka, 1. jula 2021. godine, ugostiće tri pozorišta i mališanima prirediti nezaboravan provod.


  Pozorište lutaka „Pinokio“ u utorak, 29. juna, u koprodukciji sa Cirkusferom donosi na letnju scenu predstavu „Šešir pun boja“ u režiji Ivane Koraksić. Predstave je namenjena najmlađim gledaocima, uzrasta od tri do osam godina. Posebno je osmišljena tako da podstiče dečiju maštu kroz raznovrsne elemente koji se u njoj koriste – lutkarstvo, žongliranje, ples i animaciju objekata.


  Sledećeg dana, u sredu, 30. juna, pozorište „Čarapa“ odigraće dinamičnu, poučnu i humorističku predstavu „Pipi Duga Čarapa“, koja će uz pomoć lutke Pipi mališanima približiti nezaboravne avanture čuvene devojčice. Dramatizaciju, lutku, maske i režiju potpisuje naša čuvena umetnica Mima Janković, dok u predstavi igraju Valentina Pavličić, Anja Orelj/Snežana Jeremić i Miroljub Turajlija.


  Poslednjeg dana programa, a ujedno i prvog dana jula, dečije pozorište Saga Serbica izvešće baletsku predstavu „Viline čarolije“, poseban spektakl igre, pokreta i muzike. Sa mnoštvom akrobacija, uz spoj različitih stilova, kao što su folklor, hip-hop, džez balet, step i savremena igra, ova predstava decu uvodi u magičan svet dobre vile i njene pomoćnice mašte.


  Sve predstave počinju u 18 sati, a ulaz je besplatan.
  Pored raznovrsne ponude brojnih prodavnica, kafića i restorana, Galerija posetiocima nudi i bogate kulturne, zabavne, sportske i društvene događaje. Posetite Galeriju i uverite se zašto je baš ona jedno mesto svih dešavanja.