Omiljena Doncafé kafa – #KafaKodKuće

0

Strauss Adriatic je kompanija koja je među prvima reagovala  na vesti o pandemiji i tako uspela da spreči ozbiljnije posledice pre svega po ljude koji rade u kompaniji, ali i po sve ljubitelje kafe. Odmah je formiran Krizni štab, koji je organizovao posao tako da zaposleni budu bezbedni, a da potrošači uvek imaju dovoljno omiljenog napitka na policama radnji. Trenutna situacija zahteva prilagođavanje, inovativnost i brzu reakciju, pa je pokrenuta nova akcija isporuke paketa kafe na kućne adrese širom Srbije –  #KafaKodKuće. 

IMG-bf62d522aca35ca9cfadc144c0f95b2b-V

Na vama je samo da odaberete koji paket želite! 

Ukoliko želite da vam dan i dalje  počinje uz omiljenu dozu jutarnjeg optimizma, zagarnatovano uživanje kod kuće pružiće vam paket Moment izlazećeg sunca u kojem se nalazi 5 kesica Doncafé Moment kafe od 200 grama i dve poklon šoljice iz limitirane edicije Tokio 2020. Motivi japanske kulture će prijati vašem tek probuđenom oku, a aroma omiljene kafe će snažnije zagolicati vaše nepce. Dovoljno je da pozovete 060 060 0698 ili da kliknete na link www.kafakodkuce.rs i da vam u roku od tri radna dana paket stigne na kuću. 

Dostava se vrši besplatno na teritoriji celog Beograda, a na teritoriji Srbije troškovi isporuke iznose 215 dinara. U slučaju poručivanja 3 ili više paketa, dostava je besplatna na teritoriji cele zemlje, odnosno trošak dostave snosi kompanija Strauss Adriatic 

Ne propustite našu posebnu espresso ponudu ! 

Ako ste se uželeli vrhunskog espressa, dok ne rade restorani, kafeterije i kafići, Doncafé vam omogućava i to uživanje – kod kuće! Osmislili su paket od četiri pakovanja Doncafé espresso kafe od 250g  koji sadrži i dve crvene šoljice, a stiže besplatno na vašu kućnu adresu. Sada opet možete da popijte šoljicu omiljenog jutarnjeg napitka sa ukućanima ili prijateljima onlinei uživate u savršenom balansu, jačini, intenzivnoj aromi i stabilnoj kremastoj peni. Sećate se trenutka kada osetite onu slatkoću pečenog lešnika ili aromu citrusa ? Obezbedite svoje uživanje u omiljenom espressu pozivom na 060-060-0698 ili slanjem maila na info@espressokafa.com

Espresso kod kuće

Espresso aparat Cino za samo 1 dinar !

Da li ste znali da sada možete i kod kuće da uživate u vrhunskoj espresso kafi koju ste u kapsulama do sada mogli da pijete samo na poslu ili na poslovnim sastnacima? Doncafé vam pruža mogućnost da uz kupljenih 400 espresso kapsula, dobijate espresso aparat Cino po ceni od samo 1 dinar. Ova akcija traje dok traju zalihe, a u cenu je uračunata i besplatna isporuka u Beogradu do vaše kuće ili kancelarije, ako želite da se na vreme obezbedite za povratak na posao. Na vama je da izaberete samo boju aparata – belu, crvenu ili crnu, kao i omiljenu vrstu kapsula. Za više informacija ili porudžbinu pozovite 060-955-3057.