Emisija „Utisak nedelje“ neće moći da se emituje u uživo terminu u nedelju u 21 čas, zbog uvedenog policijskog časa u Srbiji. Takvu instrukciju je autorka emisije Olja Bećković dobila iz Vlade Srbije.

„Rečeno mi je da emisiju mogu da snimim unapred, kao i da u Utisku ne mogu da gostuju sagovornici stariji od 65 godina. Kako mi je objašnjeno, gosti mogu da dođu ako imaju posebne dozvole za kretanje“, rekla je Bećković za Nedeljnik.

To znači da bi sagovornici iz vlasti, koji imaju neophodno odobrenje mogli neometano da dolaze u konkurentske emisije kao što je „Hit tvit“ ili emisija koju televizija Prva planira da pokrene u terminu od 21 čas.

Bećković će narednu emisiju snimiti unapred i „Utisak“ će biti emitovan u redovnom terminu.

Komentara

 1. Vera
  19. marta 2020. 23:01

  Bilo bi dobro da ne ostanemo bez Utiska. Mozda bi moglo da se razmisli o promeni termina, umesto u uobicajeno vreme, moglo bi da se emituje u 14,00 h, naravno uzivo. Volela bih da gospodja Beckovic procita ovaj predlog.

 2. Trta 1
  20. marta 2020. 11:17

  Preko videa ako je sagovornik stariji od 65 godina, pomeriti emisiju na 18 časova ...

 3. S.Nikolić
  20. marta 2020. 12:42

  Poštovana gospođo Bećković!! Hvala vam do neba sto se trudite da nam u ovom medijskom mraku pružite mogućnost da čujemo i vidimo i onu DRUGU stranu , ili lako to vođa voli da kaže, ONE! Divim Vam se na vašoj upornosti i snazi da to i izdržite ! Kako u psihičkom, tako i u fizičkom pogledu! Jedan od posetioca tribone u hotelu "Aleksandar" u nišu, tribine koja je održana tek u trećem pokušaju i stalni gledalac Vaše emisije!!

 4. Dusanka
  20. marta 2020. 13:04

  Vi da snimate unapred emisiju, verovatno da pogledaju sta ce i ko biti, pa da se organizuju na "zadrugoviziji" sa retard gostima. Doskocite im, emitujete se u svom terminu na "video sistem" u ovim uzurpiranim pravima, mimo Ustava i svih drugih akata. Podrska!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.