Olja Bećković: U SNS gledaju moju emisiju, spremali su “scenario sa reakcijama” posle gostovanje sudije Majića

2
Foto: Printscreen

Autorka emisije “Utisak nedelje” Olja Bećković kaže da je uverena da članovi vladajuće SNS gledaju njenu emisiju, jer su uobičajene reakcije vlasti dan posle “Utiska”. Kao primer je navela “scenario sa reakcijama” u Skupštini Srbije dan nakon gostovanja sudije Miodraga Majića u emisiji na televiziji Nova S.

“Ih, šta je l’ mislim. Pa oni su posle gostovanja sudije Majića tokom noći spremali scenario sa reakcijama na njega za sednicu u Skupštini koja je počela u 10 ujutru”, kazala je Bećković u intervjuu za Vice.

Upitana da li je muči to što predstavnici vlasti bojkotuju “Utisak nedelje”, Olja je rekla: “To mi se menja. Ako ti sad pristaneš da nasedneš na to, da je to najveća drama svih vremena što su oni odlučili da ne dolaze, ili na to da emisija nema smisla ako oni ne dolaze, onda dozvoljavaš njima da uređuju medije. Evo bili su u emisiji Jovo Bakić, Miloš Jovanović i Nebojša Zelenović, nisu istomišljenici, ali je bila stvarno dobra emisija, iako se nisu svađali”.

Bećković je rekla i da joj je nedavno jedan od ljudi iz vladajuće koalicije rekao: “Jel ti znaš šta tražiš od mene? Ja i kad bih došao, morao bih da pričam te gluposti tipa Đilas lopov, gondola je super…a to ne mogu”.

2 KOMENTARA

  1. Jovo Bakić je izjavio u emisiji da je ova vlast utemljena na potkupljivanju ili ucjenama, tako da danas imamo za demokratske zemlje nemoguće koalicije, kao koalicija SPS-SNS, ili mislite da zajednički interes nalaze u nastojanjima da Srbija nikak ne pristupi EU, kao što se čini čitajući navedeni članak i da je EU u simbiozi sa SNS, tj. kao da ni u EU ne želi Srbiju u EU.

Comments are closed.