“Oliver bi me podržao čak i ako se ne bi slagao sa mojom odlukom”: Milena Popović o uslasku u SNS

2
Foto: Screenshoot

Nevenčana supruga ubijnog lidera SDP Olivera Ivanovića Milena Popović izjavila je za dnevni list “Danas” od petka da je već dugo razmišljala o učlanjenju u Srpsku naprednu stranku i da je učlanjenje u tu partiju njena lična odluka “da se aktivno bavi politikom”.

Popović je u izjavi za Danas rekla da nju “već dugo svrstavaju u tu političku grupaciju, tako da je rešila da se bavi politikom dosledno svojim beskompromisnim stavovima”.

“Prošlo je dve godine od Oliverovog ubistva i sad želim da sama odlučujem o svom životu”, rekla je Popović.

Na pitanje da li je ulaskom u SNS na neki način izneverila političke stavove lidera SDP, koji je pred kosovske lokalne izbore 2017. godine, nekoliko meseci pre atentata, odbio predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića da bude na Srpskoj listi, Milena Popović je odgovorila “da bi je Oliver Ivanović podržao u odluci, čak i ako se sa njom ne bi slagao”.

Milena Popović je navela i da smatra da učlanjenjem u SNS ne abolira aktuelnu vlast u Srbiji od spekulacija o navodnoj umešanosti zvaničnog Beograda u Ivanovićevo ubistvo.

“O Oliverovom ubistvu znam više od onih koji o tome spekulišu. Spremna sam da uperim prst na svakog ko je nalogodavac i izvršilac njegovog ubistva, ali znam da to nema veze sa Beogradom”, naglasila je Popović.

(Beta)

2 KOMENTARA

  1. O pokojniku sve najlepse, a srpski napredni komunisti?
    Pa, ako podjemo od cinjenice da srpski napredni komunisti vec duze od 7 decenija ubijaju sve koje pozele kako u Srbiji tako i sirom sveta nije ispravno posumnjati ni na koga drugog. Agata Kristi logikom govoreci verovatno je i drugarica Popovic saucestvovala u ubistvu. Za SNS. Za Srbiju.
    Salim se, ne a Srbiju. Za marksa i partiju odnosno za prezivljavcanje na partijskom kazanu.
    Bedo komunisticka ljudozderska.

Comments are closed.