Kapiten i golman srpskog šampiona Crvene zvezde Milan Borjan poslednjih dana je u centru pažnje budući da se govorilo o njegovom odlasku iz redova crveno-belih, a u nedelju ujutru je na svom Instagram profilu objavio saopštenje tim povodom. Potvrdio je čuvar mreže kanadske reprezentacije da želi da napusti tim iz Ljutice Bogdana.

Obraćanje Milana Borjana prenosimo u celosti:

„Iz pijeteta, velikog poštovanja, odanosti i zahvalne ljubavi prema navijačima, kao i odgovornosti prema medijima sa kojima imam sjajnu saradnju, želim da se oglasim.

Juče je u medijima izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na svoju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže.

Razlozi moje želje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe, u nekom trenu podeliću sa vama i to jer su navijači FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglašavati na ovu temu.

Hvala na razumevanju.

Zauvek vaš vojnik Milan Borjan!“

Milan Borjan (34) je u Crvenoj zvezdi od 2017. godine, a prethodno je nastupao za argentinski Kilmes, Rad, turski Sivas, rumunski Vaslui, bugarski Ludogorec, Radnički iz Niša i poljski Korona Kjelce.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.