Oglasili se članovi Parnog valjka: “Ljubavi dobijaš koliko i daješ”, a Aki je davao i davao…

0
Screenshot YouTube

Članovi Parnog valjka danas su se još jednom, putem društvenih mreža, obratili fanovima nakon smrti frontmena Akija Rahimovskog.

Rahimovski je preminuo juče.

„Napustio nas je naš dobri duh, prijatelj i saborac, Aki – čovek koji je živio za pesmu, binu i svoju publiku. Još smo u šoku i neverici i dubokoj žalosti te trenutno nismo u stanju da dajemo pojedinačne izjave za medije. Veselili smo se predstojećoj turneji i novom singlu. Ovo je preveliki gubitak dragog nam prijatelja te vas u ime njegove porodice i benda molimo za razumevanje“, piše u njihovom saopštenju.

Dodali su da su zaista dirnuti porukama koje dobijaju gotovo iz svih krajeva sveta.

“Ovim putem želimo da zahvalimo publici, prijateljima i kolegama na porukama podrške i porukama saučešća. Znali smo koliko je voljen, no neizmerno smo dirnuti silnom ljubavi i reakcijama koje dolaze iz svih krajeva sveta. ‘I na kraju, dozvoli da ti kažem, ljubavi dobijaš koliko i daješ’, a Aki je davao i davao…”, poručili su.

“O svim daljnjim informacijama obavestićemo vas na vreme, isključivo putem naših službenih stranica, te se ograđujemo od bilo kakvih drugih i neproverenih izjava”, upozorili su.

Članovi benda su se i juče oglasili kratkim saopštenjem zamolili za razumevanje.