Vanesa Brajant, supruga NBA zvezde Kobija Brajanta, koji je zajedno sa ćerkom i još sedam osoba poginuo u padu helikoptera, rekla je danas da je očajna zbog njihove smrti.

Brajant i 13-godišnja ćerka Đijana poginuli su u nedelju sa još sedam putnika kada se helikopter suršio u Kalabasasu, u blizini Los Anđelesa. Poruke saučešća i podrške stizale su porodicama nastradalih sa svih strana, a putem Instagrama Vanesa Brajant je u ime ćerki, Natalije, Bjanke i Kapri zahvalila „milionima ljudi koji su pokazali podršku i ljubav u užasnoj situaciji“.

„Hvala svima na molitvama. Definitivno su nam potrebne. Potpuno smo očajni iznenadnim gubitkom mog divnog supruga Kobija – sjajnog oca naše dece i moje divne, slatke Djijane – pažljive i divne ćerke i neverovante sestre Nataliji, Bjanki i Kapri“, navela je Vanesa Brajant.

Ona je uz poruku objavila i porodičnu fotografiju.

Brajant je istakla i da su svi utučeni i zbog porodica poginulih u nesreći i da sa njima deli tugu.

„Nema reči kojima se može opisati naš bol. Teši me to što znam da su Kobi i Điđi znali koliko su bili voljeni. Neverovatno smo blagosloveni što su bili u našim životima. Želim da su ovde sa nama zauvek. Oni su bili naši blagoslovi koji su nam prerano oduzeti. Nisam sigurna šta nam život donosi, nemoguće je zamisliti život bez njih. Ali, budimo se svakog dana, pokušavajući da guramo dalje jer nam Kobi i naša devojčica Điđi, osvetljavaju put“, navela je ona.

„Naša ljubav je beskrajna i nemerljiva. Želela bih da mogu da ih zagrlim, poljubim i blagoslovim, da budu ovde sa nama, zauvek. Hvala što delite svoju radost, tugu i podršku sa nama. Molimo vas i za privatnost koja će nam biti potrebna“, dodala je Vanesa Brajant.

Ona je rekla i da će Mamba fondacija pomoći porodicama poginulih.

Kobi Brajant je jedan od najboljih NBA košarkaša svih vremena. Celu karijeru proveo je u Los Anđeles Lejkersima, sa kojima je osvojio pet šampionskih titula. Sa selekcijom SAD osvojio je dve zlatne olimpijske medalje.

Istraga o uzroku pada helikoptera je u toku. Svih devet tela je izvučeno, a Brajant je jedan od identifikovanih.

(Beta)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.