Održan Belgrade Fashion Nights

  0

  U okviru tradicionalnog modnog događaja BELGRADE FASHION NIGHTS, u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih država, modna agencija Fabrika organizovala je AMERIČKU MODNU NOĆ i reviju Americke mode u Srbiji.

  U modi koja je dostupna svima kako je ovu reviju najavio americki Ambasador  gospodin Kajl Skot uzuvli su svi gosti u rezidenciji. 

  FASHION COMPANY je najveći modni distributer u jugoistočnoj Evropi, koji već trideset godina zastupa svetski poznate brendove kroz veleprodaju i maloprodaju odeće, obuće i aksesoara, uključujući i ikone američke modne industrije. Zahvaljujući mreži od 100 maloprodajnih objekata u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Rumuniji, Fashion company je prva asocijacija kada je reč o vrhunskom šopingu renomiranih svetskih brendova. 

  Čuvena zastavica, zaštitni znak brenda Tommy Hilfiger, simbol je vrhunskog kvaliteta iklasičnog američkog cool stila. Jesenja kolekcija Tommy Hilfiger odraz je elegantnog stila, čistih krojeva i urbanog streetwear-a, osvežena raznovrsnim bojama i dezenima. 

  Guess već decenijama predstavlja sinonim za modni glamur kada je reč o odeći, obući i aksesoarima. Kolekcija za jesen/zimu bogata je raznovrsnim krojevima denima, glamuroznim komadima i efektnim aksesoarima.

  Steve Madden,omiljeni brend američkih trendsetera, kreira obuću za žene i muškarce koji žele da izraze svoju individualnost. Kolekcija za jesen/zimu 2019. odražava urbani stil i odlikuje se vibrantnim bojama i upečatljivim dezenom u vidu animal printa. 

  Kao američki modni klasik i sinonim za modni minimalizam, Calvin Klein oblikuje modnu industriju i utiče na njeno razvijanje već pola veka. Novu kolekciju odlikuju zavodljiva estetika, kvalitetni materijali, jednostavne linije i svedena paleta boja.

  Globalni brend Levi Strauss & Co. zaslužan je za to što su farmerke postale urbana uniforma svih generacija i jedan od najpoznatijih odevnih predmeta na svetu. Pronalazeći inspiraciju u odvažnom stilu 90-ih, kolekcija za jesen/zimu 2019. nastala je kao spoj ikoničnih Levi’s modela i streetwear-a.

  Timberland je prvi izbor potrošača kada je u pitanju obuća i odeća vrhunskog kvaliteta za sve outdoor prilike. Kolekcija za sezonu jesen/zima namenjena je ljubiteljima mladalačkog stila i predstavlja idealan spoj udobnosti i casual izgleda.