Odbornici SzS krenuli u obilazak svih gradskih institucija da promovišu bojkot izbora

1
Foto: Savez za Srbiju

Odbornička grupa Saveza za Srbiju u Beogradu krenula je danas u obilazak svih gradskih institucija i najavila razgovor sa građanima u mesnim zajednicama kako bi promovisala kampanju bojkota, preneo je N1.

Šef odborničke grupe SzS Nikola Jovanović, sa drugim članovima tog saveza, izlepio je ulazna vrata Gradske uprave Beograda nalepnicama na kojima piše “bojkot” i u obraćanju novinarima izneo zamerke na rad te uprave.

“Bojkot izbora je prečica da smenimo republičku i gradsku vlast. Nećemo lažne izbore i nećemo da učestvujemo u političkoj borbi za omiljenog opozicionara Aleksandra Vučića, već želimo da smenimo Vučića i Gorana Vesića na fer i poštenim izborima”, rekao je on.

Govoreći o radu Gradske uprave, on je rekao da je politika grada prema najmlađima doživela potpuni krah.

Jovanović je rekao da se svakog meseca iz gradskog budžeta odliva četiri miliona evra za privatne vrtiće kao i da postoje velike liste čekanja u državnim vrtićima.

Poslanici Srpske napredne stranke (SNS) govorili su u Skupštini Srbije o kampanji predstavnika Saveza za Srbiju kojom se građani pozivaju na bojkot izbora, ocenjujući da je politika SzS “lepljenje nalepnica”.

Poslanik SNS Aleksandar Marković rekao je da aktuelna vlast nudi rešenja za probleme, da vodi odgovornu ekonomsku politiku, a da građani sa druge strane imaju “politiku lepljena nalepnica” po saobraćajnim znacima širom Srbije.

1 KOMENTAR

  1. Ovi iz SZS izabrali rane radove Siptara da se popnu na pijedestal, sve siptarske metode u borbi protiv naroda koji ne misli kao oni kopiraju i primenjuju u borbi za formiranje svoje strahovlade. Nemaju program, nista ne nude, svim sredstvima pokusavaju da pokrenu sve institucije i maloletnu decu cak da se bore za njihove interese, n SZS ima samo jedan cilj dokopati se vlasti da bi pljackali narod i punili svoje dzepove. Nista nece, jedino sto hoce je da se docepaju vlast, ne zele da ucestvuju u borbi, no samo bi da organizuju dobrovoljce za juris vlasti.

Comments are closed.