Stonoteniski centar Kocić&SDPS, u kome osobe sa invaliditetom uvek na raspolaganju imaju besplatne termine, otvorio je mogućnost i svim osnovcima i srednjoškolcima da tokom prolećnog raspusta besplatno igraju stoni tenis.

Stonoteniski centar Kocić&SDPS, je zajednički projekat Akademije Kocić, koju vodi prof. dr Goran Kocić, naš čuveni stonoteniser i dugogodišnji selektor reprezentacije i paraolimpijske reprezentacije, i preduzeća SDPS, u kome od 47 zaposlenih 80% čine osobe sa invaliditetom.

U klimatizovanoj sali Stonoteniskog centra Kocić&SDPS  koja ima 9 stolova, od danas, 26.aprila, do 2.maja školarcima i srednjoškolcima na raspolaganju su besplatni termini, reketi i loptice, kao i podrška trenera obučenih za rad sa mladima.

Centar se nalazi u staroj zgradi Tehnohemije (Viline vode 47) i lako je dostupan, 2 kilometra od Slavije i Trga Republike. Pristup i prostorije centra prilagođeni su potrebama osoba sa invaliditetom.

“Kao i naše preduzeće, Stonoteniski centar Kocić&SDPS pre svega vodi računa o stvaranju boljih socijalnih uslova za sve, a zahvaljujući saradnji sa prof. dr Goranom Kocićem u mogućnosti smo da stoni tenis kao rekreaciju podignemo na najviši nivo i prilagodimo deci, osobama sa invaliditetom, penzionerima“, kaže Predrag Bubalo, direktor preduzeća SDPS.

Bubalo kaže da je Stonoteniski centar Kocić&SDPS usmeren na brigu o porodici i da blisko sarađuje sa organizacijom Pokret za decu Tri plus, obezbeđujući posebne popuste za 50 hiljada porodica sa troje i više dece koje ovaj pokret okuplja. Takođe, penzioneri redovno imaju popust od 50% odsto.

„Stoni tenis je vid rekreacije koji je pogodan za decu i mlade, a istovremeno je odličan način da se zabave, motivišu na druženje, izgrade osećaj zajedništva i timskog rada. Takođe, jednako je zabavan za one koji nikada nisu držali reket i one koji su iskusni igrači. Zato smo veoma zadovoljni što imamo priliku da ponudimo ovu mogućnost deci i mladima koji tokom praznika ostaju u Beogradu i da im tako ulepšamo prolećni raspust, a možda i stvorimo zdravu naviku ili otkrijemo novog budućeg šampiona,” zaključuje Bubalo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.