Obradović: Nikakvog upada u Skupštinu grada nije bilo, izvrnuli su čitavu stvarnost

"Samo to je bila ideja odbornika u Skupštini Beograda iz redova opozicije, koji valjda imaju pravo da uđu i predaju zahteve na pisarnici", rekao je lider Dveri i predsedavajući Saveza za Srbiju Boško Obradović na konferenciji za novinare

0
Foto: Nedeljnik

Lider Dveri i predsedavajući Saveza za Srbiju Boško Obradović izjavio je da nikakvog upada u Skupštinu grada Beograda nije bilo, niti je to iko želeo i upitao da li je zabranjeno da odbornici dođu na pisarnicu i podnesu određene zahteve vlasti.

“Samo to je bila ideja odbornika u Skupštini Beograda iz redova opozicije, koji valjda imaju pravo da uđu i predaju zahteve na pisarnici”, rekao je Obradović na konferenciji za novinare.  

On je naveo da su svi “režimski” mediji izneli “golu notornu laž” i “izvrnuli čitavu stvarnost” koja je suprotna onome što je prikazano.

Obradović je istakao da on uopšte nije ušao, niti je imao nameru da uđe u Stari dvor, da je bio kratko na stepenicama ispred ulaza i da se posle povukao na plato.

On je zbog toga što su ispred Starog dvora, kako je rekao, poslate žene, dodao da ako je već neko želeo da se suoči sa odbornicima opozicije to trebalo da učine gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić ili zamenik gradonačelnika Goran Vesić.  

“Vesić je umesto toga stajao iza žena zaposlenih u skupštini, koje je praktično naterao da izađu ispred vrata i sukobe se sa gradskim odbornicima koji su došli da predaju zahteve na pisarnici Skupštini grada”, kazao je Obradović, a preneo N1.